Închide meniul
Video

„Ar fi un mare plus pentru fotbalul românesc!” Primul nume greu care îl vrea pe Ladislau Boloni la naţională: „România are nevoie de un antrenor cu experienţă!”

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 22:53

Reclamă

Ladislau Boloni, şanse uriaşe să devină selecţionerul României

Profimedia

Ladislau Boloni vrea un contract pe 4 ani cu Federaţia Română de Fotbal. Vrea să aibă la dispoziţie două campanii de calificare pentru a readuce naţionala României în fotbalul mare. Şansele sunt uriaşe ca Boloni să fie selecţioner, mai ales că Stoichiţă a anunţat că pretenţiile financiare ale tehnicianului se încadrează în plafonul salarial stabilit de FRF: nu mai mult de 25.000 de euro pe lună. Boloni a fost aşteptat la aeroport de Stoichiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam e sigur că Boloni va face treabă bună la naţională, deşi multă lume îl consideră un antrenor dificil.

Helmut Duckadam susţine numirea lui Ladislau Boloni la naţionala României

Eu spun că nu e un tip dificil, dar e foarte riguros. Cred ca în momentul acesta, venirea lui Boloni la echipa naţională ar fi un mare plus pentru fotbalul românesc. România are nevoie de un antrenor cu experienţă. Indifirent cine vine, îi va fi greu„, a spus Duckadam în exclusivitate la Antena Sport.

Nicolae Stanciu a vorbit despre viitorul selecţioner

Nicolae Stanciu, unul dintre liderii naţionalei României, e de părere că viitorul selecţioner trebuie să aibă un mandat mai lung. Boloni a ajuns în România şi îşi doreşte un mandat de 4 ani. Liga Naţiunilor este prima mare bătălie a noului selecţioner. Din iunie, la Antena 1, România se bate cu Finlanda, Muntenegru şi Bosnia în drumul spre Euro!

Cine va veni, trebuie să i se acorde încredere. Să aibă 2-3 campanii de calificare„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ladislau Boloni a ajuns la București să negocieze preluarea postului de selecționer

Ladislau Boloni a aterizat în România pentru a negocia cu șefii FRF preluarea postului de selecționer al echipei naționale. Nu a vorbit nimic despre naţionala României.

„Mă bucur că sunteţi mulţi. V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă”, a fost singura declaraţie dată Ladislau Boloni la sosirea în România.

Video cu momentul sosirii lui Ladislau Boloni în România

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și