Close
Video

„Ar fi un mare plus pentru fotbalul românesc!” Primul nume greu care îl vrea pe Ladislau Boloni la naţională: „România are nevoie de un antrenor cu experienţă!”

De Antena Sport
Publicat: 6 ianuarie 2022, 22:53

Ladislau Boloni este favorit să devină selecţionerul României. Primele negocieri cu Burleanu şi Stoichiţă l-au făcut pe Boloni să vină în România pentru a pune la punct ultimele detalii. Fost coleg cu Boloni la Steaua, Duckadam crede că acesta este omul care poate readuce naţionala României la turneele finale.

Reclamă

Profimedia

Ladislau Boloni vrea un contract pe 4 ani cu Federaţia Română de Fotbal. Vrea să aibă la dispoziţie două campanii de calificare pentru a readuce naţionala României în fotbalul mare. Şansele sunt uriaşe ca Boloni să fie selecţioner, mai ales că Stoichiţă a anunţat că pretenţiile financiare ale tehnicianului se încadrează în plafonul salarial stabilit de FRF: nu mai mult de 25.000 de euro pe lună. Boloni a fost aşteptat la aeroport de Stoichiţă.

Reclamă

Duckadam e sigur că Boloni va face treabă bună la naţională, deşi multă lume îl consideră un antrenor dificil.

Helmut Duckadam susţine numirea lui Ladislau Boloni la naţionala României

Eu spun că nu e un tip dificil, dar e foarte riguros. Cred ca în momentul acesta, venirea lui Boloni la echipa naţională ar fi un mare plus pentru fotbalul românesc. România are nevoie de un antrenor cu experienţă. Indifirent cine vine, îi va fi greu„, a spus Duckadam în exclusivitate la Antena Sport.

Citește și:

Nicolae Stanciu a vorbit despre viitorul selecţioner

Nicolae Stanciu, unul dintre liderii naţionalei României, e de părere că viitorul selecţioner trebuie să aibă un mandat mai lung. Boloni a ajuns în România şi îşi doreşte un mandat de 4 ani. Liga Naţiunilor este prima mare bătălie a noului selecţioner. Din iunie, la Antena 1, România se bate cu Finlanda, Muntenegru şi Bosnia în drumul spre Euro!

Cine va veni, trebuie să i se acorde încredere. Să aibă 2-3 campanii de calificare„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ladislau Boloni a ajuns la București să negocieze preluarea postului de selecționer

Ladislau Boloni a aterizat în România pentru a negocia cu șefii FRF preluarea postului de selecționer al echipei naționale. Nu a vorbit nimic despre naţionala României.

„Mă bucur că sunteţi mulţi. V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă”, a fost singura declaraţie dată Ladislau Boloni la sosirea în România.

Video cu momentul sosirii lui Ladislau Boloni în România

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
23:10 Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!” 22:34 Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'” 22:30 Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!” 22:10 Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea 21:50 CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri 21:37 Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!” 21:28 Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!” 20:52 FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!” 20:32 FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor 20:08 FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Liga 1 • 19:33
Helmut Duckadam, atac neaşteptat la Mirel Rădoi: „Mi se pare lipsă de respect!”
Helmut Duckadam
Liga 1 • 7 aug., 8:22
Helmut Duckadam a răbufnit după declaraţia lui Nicolae Dică: „Devenim ridicoli! E de râsul lumii!”
Marius Niculae
Suporter.as.ro • 30 iul., 21:35
Avem trecut, vrem viitor! Marius Niculae cere o altă mentalitate la naţionala României: „Echipa e importantă!”
Close