Închide meniul
Video

„Ar fi un mare plus pentru fotbalul românesc!” Primul nume greu care îl vrea pe Ladislau Boloni la naţională: „România are nevoie de un antrenor cu experienţă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 22:53

Ladislau Boloni, şanse uriaşe să devină selecţionerul României

Profimedia

Ladislau Boloni vrea un contract pe 4 ani cu Federaţia Română de Fotbal. Vrea să aibă la dispoziţie două campanii de calificare pentru a readuce naţionala României în fotbalul mare. Şansele sunt uriaşe ca Boloni să fie selecţioner, mai ales că Stoichiţă a anunţat că pretenţiile financiare ale tehnicianului se încadrează în plafonul salarial stabilit de FRF: nu mai mult de 25.000 de euro pe lună. Boloni a fost aşteptat la aeroport de Stoichiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam e sigur că Boloni va face treabă bună la naţională, deşi multă lume îl consideră un antrenor dificil.

Helmut Duckadam susţine numirea lui Ladislau Boloni la naţionala României

Eu spun că nu e un tip dificil, dar e foarte riguros. Cred ca în momentul acesta, venirea lui Boloni la echipa naţională ar fi un mare plus pentru fotbalul românesc. România are nevoie de un antrenor cu experienţă. Indifirent cine vine, îi va fi greu„, a spus Duckadam în exclusivitate la Antena Sport.

Citește și:

Nicolae Stanciu a vorbit despre viitorul selecţioner

Nicolae Stanciu, unul dintre liderii naţionalei României, e de părere că viitorul selecţioner trebuie să aibă un mandat mai lung. Boloni a ajuns în România şi îşi doreşte un mandat de 4 ani. Liga Naţiunilor este prima mare bătălie a noului selecţioner. Din iunie, la Antena 1, România se bate cu Finlanda, Muntenegru şi Bosnia în drumul spre Euro!

Cine va veni, trebuie să i se acorde încredere. Să aibă 2-3 campanii de calificare„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ladislau Boloni a ajuns la București să negocieze preluarea postului de selecționer

Ladislau Boloni a aterizat în România pentru a negocia cu șefii FRF preluarea postului de selecționer al echipei naționale. Nu a vorbit nimic despre naţionala României.

„Mă bucur că sunteţi mulţi. V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă”, a fost singura declaraţie dată Ladislau Boloni la sosirea în România.

Video cu momentul sosirii lui Ladislau Boloni în România

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ladislau Boloni, favorit să devină selecţionerul României
  • Duckadam îl susţine pe fostul său coleg de la Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și