Închide meniul
Foto

El ar fi iubitul Anamariei Prodan! Soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a afişat deja cu bărbatul: „Se vorbeşte de o nuntă în stil mare”

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 20:10 / Actualizat: 8 ianuarie 2022, 15:51

Reclamă
El ar fi iubitul Anamariei Prodan! Soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a afişat deja cu bărbatul: „Se vorbeşte de o nuntă în stil mare”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în scandal de divorţ

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan ar iubi din nou. Părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru amanta Corina Caciuc, Anamaria Prodan ar avea o relaţie cu cel mai tare milionar din Abu Dhabi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel, sursa citată a publicat şi o mărturie a unei prietene bune a actualei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf.

Iubitul Anamariei este cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi. Ana s-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nună în stil mare! Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi. Este și partenerul ei de afaceri. Impresara l-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, a spus o persoană din anturajul Anamariei Prodan.

El ar fi iubitul oficial al Anamariei Prodan!

Prima femeie cu care Laurenţiu Reghecampf a înşelat-o pe Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan sunt în plin scandal de divorţ după ce bărbatul a ales să aibă o relaţie extraconjugală cu Corina Caciuc. Anamaria Prodan spune că soţul său ar avea amante de aproximativ 10 ani.

Reclamă
Reclamă

Anamaria Prodan susţine că Reghecampf o înşeală de10 ani de zile. În tot acest timp, Anamaria Prodan sugerează că soţul ei ar fi apelat la resursele familiei pentru a-şi răsfăţa celelalte femei din viaţa lui.

În 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu acordat click.ro.

Mariana Pfeiffer, prima soţie a lui Reghecampf, i-a devenit amantă bărbatului

Laurenţiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan după ce a decis să se despartă de prima soţie. Culmea, deşi a anunţat-o că o părăseşte, Reghecampf a continuat să se întâlnească cu ea.

Reclamă

Chiar Mariana Pfeiffer a dezvăluit acest lucru, într-un interviu acordat cu câţiva ani în urmă.

”Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta… Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania.

Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America”, spunea Mariana Pfeiffer în trecut, conform spynews.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și