Închide meniul

Darren Cahill a revenit în antrenorat: „De abia începem să ne cunoaştem mai bine! Sper să devină o colaborare pe termen lung!”

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 9:27

Reclamă
Darren Cahill a revenit în antrenorat: „De abia începem să ne cunoaştem mai bine! Sper să devină o colaborare pe termen lung!

Darren Cahill colaborează cu Amanda Anisimova

Profimedia

În vârstă de 20 de ani, Amanda Anisimova a anunţat că îşi doreşte să colaboreze cu Darren Cahill pe termen lung. Antrenorul australian a încheiat colaborarea cu Simona Halep în toamna anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill colaborează cu Amanda Anisimova

De abia începem să ne cunoaștem mai bine. Vom vedea cum merg lucrurile, dar eu sper să devină o colaborare pe termen lung pentru că e un real ajutor”, a declarat Amanda Anisimova.

Simona Halep, moment special la Melbourne. S-a întâlnit cu Darren Cahill

Simona Halep s-a întâlnit cu Darren Cahill la Melbourne, acolo unde Simo dispută primele turnee din 2022. Românca a postat un mesaj pe Twitter, prin care i-a mulţumit din nou fostului ei antrenor pentru ajutorul acordat în carieră.

„Această persoană m-a învăţat cum să fiu persoana care sunt azi. Am atins maximul carierei mele în tenis datorită lui şi nu am destule cuvinte pentru a-i mulţumi pentru tot ce a făcut pentru mine şi cu mine. Cei mai tari cinci ani. Mă bucur că te-am văzut azi, D”, a scris Simona, pe contul personal de Twitter.

Simona a explicat de ce s-a despărţit de Darren Cahill

Într-un interviu acordat presei din Australia, Simona a explicat de ce a venit despărţirea de Darren Cahill. „A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac toți australienii.

Reclamă

Am câștigat Marele Șlem pe care mi l-am dorit mult și apoi am sărit la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare. Și am auzit că e prin preajmă, așa că de-abia aștept să îl văd.

Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună”, a spus Simo, conform digisport.ro, care citează news.com.au.

La Melbourne, Cahill a fost surprins la antrenamentul campioanei din 2020 de la Roland Garros, Iga Swiatek. Cei doi au stat de vorbă la finalul antrenamentului susţinut de sportiva din Cehia.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat, lumea tenisului s-a gândit la o posibilă colaborare dintre cei doi, mai ales că, recent, Iga s-a despărţit de Piotr Sierzputowski, cel care îi fusese antrenor în ultimii cinci ani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și