Închide meniul

Darren Cahill a revenit în antrenorat: „De abia începem să ne cunoaştem mai bine! Sper să devină o colaborare pe termen lung!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 9:27

Darren Cahill a revenit în antrenorat: „De abia începem să ne cunoaştem mai bine! Sper să devină o colaborare pe termen lung!

Darren Cahill colaborează cu Amanda Anisimova

Profimedia

În vârstă de 20 de ani, Amanda Anisimova a anunţat că îşi doreşte să colaboreze cu Darren Cahill pe termen lung. Antrenorul australian a încheiat colaborarea cu Simona Halep în toamna anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill colaborează cu Amanda Anisimova

De abia începem să ne cunoaștem mai bine. Vom vedea cum merg lucrurile, dar eu sper să devină o colaborare pe termen lung pentru că e un real ajutor”, a declarat Amanda Anisimova.

Citește și:

Simona Halep, moment special la Melbourne. S-a întâlnit cu Darren Cahill

Simona Halep s-a întâlnit cu Darren Cahill la Melbourne, acolo unde Simo dispută primele turnee din 2022. Românca a postat un mesaj pe Twitter, prin care i-a mulţumit din nou fostului ei antrenor pentru ajutorul acordat în carieră.

„Această persoană m-a învăţat cum să fiu persoana care sunt azi. Am atins maximul carierei mele în tenis datorită lui şi nu am destule cuvinte pentru a-i mulţumi pentru tot ce a făcut pentru mine şi cu mine. Cei mai tari cinci ani. Mă bucur că te-am văzut azi, D”, a scris Simona, pe contul personal de Twitter.

Simona a explicat de ce s-a despărţit de Darren Cahill

Într-un interviu acordat presei din Australia, Simona a explicat de ce a venit despărţirea de Darren Cahill. „A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac toți australienii.

Reclamă

Am câștigat Marele Șlem pe care mi l-am dorit mult și apoi am sărit la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare. Și am auzit că e prin preajmă, așa că de-abia aștept să îl văd.

Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună”, a spus Simo, conform digisport.ro, care citează news.com.au.

La Melbourne, Cahill a fost surprins la antrenamentul campioanei din 2020 de la Roland Garros, Iga Swiatek. Cei doi au stat de vorbă la finalul antrenamentului susţinut de sportiva din Cehia.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat, lumea tenisului s-a gândit la o posibilă colaborare dintre cei doi, mai ales că, recent, Iga s-a despărţit de Piotr Sierzputowski, cel care îi fusese antrenor în ultimii cinci ani.

Recomandări
  • Darren Cahill a revenit în antrenorat
  • A început colaborarea cu o rivală a Simonei Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și