Închide meniul

Trădarea sfârşitului de an în tenis? Darren Cahill, surprins la antrenamentul unei mari campioane după despărţirea de Simona Halep

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2021, 20:14

Trădarea sfârşitului de an în tenis? Darren Cahill, surprins la antrenamentul unei mari campioane după despărţirea de Simona Halep

Twitter Jimmie48 Photography

Totuşi, aflat la Melbourne, Cahill a fost surprins la antrenamentul campioanei din 2020 de la Roland Garros, Iga Swiatek. Cei doi au stat de vorbă la finalul antrenamentului susţinut de sportiva din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, lumea tenisului s-a gândit la o posibilă colaborare dintre cei doi, mai ales că, recent, Iga s-a despărţit de Piotr Sierzputowski, cel care îi fusese antrenor în ultimii cinci ani. Totuşi, în tabăra ei se află un alt antrenor, Tomasz Wiktorowski, astfel că pare greu de crezut că Darren va ajunge în echipa ei.

Emma Răducanu este sfătuită să îl pună antrenor pe Darren Cahill: „Ar trebui să fie în fruntea listei”

La începutul lunii noiembrie, Greg Rusedski (fost număr 4 ATP) o sfătuia pe Emma Răducanu să facă tot posibilul să îl aducă antrenor pe Cahill.

„Se vorbește mult despre Darren Cahill, așa că dacă l-ar putea aduce în echipa ei, cu contract pe termen lung, ar fi extraordinar! Eu, unul, l-aș suna de urgență să-l întreb dacă e dispus să facă asta!

Reclamă

Trebuie să găsească antrenorul potrivit pentru ea. Dar și Darren trebuie să-și dorească să facă treabă! Are munca lui de televiziune pe care îi place să o facă în acest moment. Are familia sa și trăiește în Australia în aceste zile, așa că trebuie să găseească o modalitate prin care să-l convingă. Cunoscându-l pe Darren, și-ar dori un angajament pe termen lung! Are experiență, are CV și a reușit totul în tenis, așa că ar trebui să se afle în fruntea listei„, a spus Greg Rusedski pentru Sky Sports.

Daniel Dobre a vorbit despre motivele pentru care Simona Halep a renunţat la Darren Cahill

Cu două luni în urmă, Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a dat detalii despre decizia campioanei noastre de a încheia colaborarea cu Darren Cahill. Acesta a spus că la baza deciziei au stat şi aspecte personale.

Simona Halep a fost cea care a făcut anunţul despărţirii de Darren Cahill, pe reţelele de socializare. Daniel Dobre, unul dintre antrenorii care au rămas în staff-ul Simonei Halep, a dat noi detalii despre decizia care a uimit întreaga lume.

Reclamă 4 / 0/3

”Au fost lucruri foarte personale. O relație așa bună și frumoasă cum au avut și au ei nu se poate termina. E foarte greu de identificat anumite motive, dar cred că ultimii doi ani, în ceea ce privește cum s-a desfășurat tenisul, cu pandemia, a contribuit la această despărțire amiabilă.

Simona a jucat foarte bine ultimele turnee, a fost puțin surprinzător pentru mine, nu mă așteptam (n.r. la despărțirea de Darren Cahill). Dar mergem înainte, e bine că a revenit Adrian Marcu, cel care o cunoaște foarte bine pe Simona. Nu e ca un început, ci e o regăsire.

Darren va lipsi nu doar ca antrenor, ci și ca om, era o persoană care deschidea foarte multe uși, care are o experiență enormă”, a declarat Daniel Dobre la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și