Închide meniul

George Puşcaş, ghinion teribil! A marcat după 277 de zile, dar Reading a fost eliminată ruşinos din Cupa Angliei de o echipă din Liga a 6-a

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 19:04

George Puşcaş, ghinion teribil! A marcat după 277 de zile, dar Reading a fost eliminată ruşinos din Cupa Angliei de o echipă din Liga a 6-a

George Puşcaş, obiectiv important la Pisa

Profimedia

George Puşcaş a marcat după 277 de zile, dar Reading a fost eliminată ruşinos din Cupa Angliei

George Puşcaş a deschis scorul împotriva lui Kidderminster, echipa din Liga a 6-a a Angliei, în minutul 45. A fost primul gol al atacantului după 277 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul a fost evidenţiat şi de fanii care îl ironizau pe atacant. Unul dintre suporterii lui Reading a creat un cont de Twitter dedicat lui George Pușcaș, în care contoriza zilele trecute de la ultimul gol al românului. Astăzi, contorizarea a fost „resetată”.

Totuşi, Reading a fost eliminată din Cupa Angliei. Sam Austin şi Amari Morgan-Smith au întors scorul în repriza secundă, iar echipa românului a suferit o eliminare ruşinoasă.

Reclamă

George Puşcaş nu mai are viitor la Reading

George Puşcaş nu mai are şanse de a juca la Reading. Clubul are mari probleme financiare şi vrea să scape cât mai repede de fotbalist. L-ar şi împrumuta ca să scape de o parte din salariul său, unul dintre cele mai mari din lot. Jurnalistul britanic Jonathan Low a vorbit despre situaţia românului.

„Pușcaș traversează un sezon foarte dificil la Reading. A evoluat în mai multe meciuri, dar niciodată nu a impresionat. Nu a marcat deloc în acest sezon și nu a fost nici măcar pe aproape. Sistemul de joc nu-l ajută, dar după doi ani și jumătate la Reading ar trebui să fie un jucător important.

Accidentarea lui Lucas Joao i-a oferit lui Pușcaș șansa de a juca mai mult, fiecare meci a reprezentat o mare dezamăgire. O plecare l-ar ajuta acum, dar el mai are doi ani și jumătate de contract și încasează unul dintre cele mai mari salarii.

Reclamă 4 / 0/3

Reading are mari probleme din punct de vedere financiar și trebuie să taie din costuri. Ar fi ideal ca Pușcaș să plece acum, dar rămâne de văzut ce echipă ar fi dispusă să-i achite salariul. Varianta unui împrumut pare foarte plauzibilă”, a spus Jonathan Low, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și