Închide meniul

Novak Djokovic riscă să rămână fără alibi. Imaginile care îl dau de gol pe liderul ATP, rămas fără viză pentru Australia. Procesul va fi transmis în direct

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2022, 8:38

Reclamă
Novak Djokovic riscă să rămână fără alibi. Imaginile care îl dau de gol pe liderul ATP, rămas fără viză pentru Australia. Procesul va fi transmis în direct

Novak Djokovic este în mijlocul unui scandal uriaş

Profimedia

Autorităţile din Australia au luat o decizie surprinzătoare. Procesul în care Djokovic va fi audiat urmează să fie transmis în direct. Hotărârea s-a luat în încercarea juraţilor de a fi cât mai transparenţi. „Nole” are şi alte bătăi de cap. Alibiul său riscă să fie combătut cu uşurinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic are probleme înaintea recursului

Djokovic a anunţat că nu s-a vaccinat din cauza faptului că s-a infectat cu Covid-19 în ultimele şase luni. Mai exact, ar fi avut un test pozitiv pe data de 16 decembrie 2021. Imediat au apărut imagini compromiţătoare cu campionul en-titre de la Australian Open.

Pe 17 decembrie, Djokovic a fost prezent la o ceremonie în Belgrad. Jurnaliştii de la thesun.co.uk au postat o fotografie în care numărul 1 ATP nu poartă mască şi se afişează lângă un copil. Mai mult, o zi mai târziu a primit premiul acordat pentru „Champion des champions 2021”.

Novak Djokovic

Francezii de la lequipe.fr precizează că, tot la Belgrad, pe 18 decembrie, Djokovic a făcut o şedinţă foto cu trofeul. În acea perioadă, dacă ar fi avut coronavirus, Novak ar fi trebuit să fie în carantină.

Novak Djokovic are probleme înaintea recursului

Anunţul făcut de avocaţii lui Novak Djokovic

Avocații lui Novak Djokovic au rupt tăcerea. S-a aflat când s-a infecat Nole cu Covid-19 și cum a primit scutirea medicală pentru a intra în Australia.

Reclamă

Liderul ATP Novak Djokovici a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia, deoarece a fost infectat recent cu coronavirus, au precizat avocaţii sportivului în documente depuse în instanţă.

Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovici nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore”, au menţionat avocaţii.

Mama lui Novak Djokovic și-a ieșit din minți după scandalul din Australia

Mama lui „Nole” a avut o reacţie vehementă când a aflat de ce tratament a avut parte campionul en-titre de al Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

E foarte dificil pentru mine să trec peste asta. Nimeni nu merită un astfel de tratament, mai ales el. Asta este o chestiune politică, din care el nu poate fac parte, e un scandal. Să îl pui în hoteluri mizerabile, să nu-l lași să ia legătura cu noi, ăsta e un tratament fără precedent”, a spus Dijana Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și