Închide meniul

Amanda Anisimova, prima mare lovitură alături de Darren Cahill! Americana a câștigat Melbourne Summer Set 2, după o finală dramatică. Mesaj superb pentru fostul antrenor al Simonei Halep

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2022, 8:53

Reclamă
Amanda Anisimova, prima mare lovitură alături de Darren Cahill! Americana a câștigat Melbourne Summer Set 2, după o finală dramatică. Mesaj superb pentru fostul antrenor al Simonei Halep

Amanda Anisimova a câștigat Melbourne Summer Set 2

Profimedia

Americanca în vârstă de 20 de ani a învins-o, în finală, cu scorul de 7-5, 1-6, 6-4, pe Aliaksandra Sasnovici, locul 107 WTA. Amanda Anisimova, 20 de ani, a suferit o accidentare la coapsa stângă, la scorul de 7-5, 0-4. Ea a câştigat game-ul al cincilea din setul secund şi a cerut imediat time-out medical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amanada Anisimova, prima mare lovitură alături de Darren Cahill

Anisimova a pierdut apoi cinci game-uri la rând şi se părea că va rata trofeul. Însă de la 0-3, ea a reuşit să câştige şase din următoarele şapte game-uri şi să se impună după două ore şi nouă minute. Amanda Anisimova colaborează din acest an cu fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill. Ea a mai cucerit titlul la Bogota, în 2019.

„Vreau să multumesc echipei mele. Tenisul poate fi o provocare dificilă uneori, sunt fericită să am alături de mine astfel de oameni, toți sunteți minunați, nu puteam să am o echipă mai bună”, a fost reacția lui Amanda Anisimova, după meci.

Sasnovici, 27 de ani, rămâne în continuare fără titlu în carieră. Calificarea în finală la turneul de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 2 este recompensată cu un premiu de 18.037 de dolari şi cu 180 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 31.000 de dolari şi 280 de puncte WTA.

Reclamă

După acest turneu, Sasnovici va urca până pe locul 77, iar Anisimova, pe locul 60. Pe Rod Laver Arena, urmează finala Melbourne Summer Set 1, între Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi rusoaica Veronika Kudermetova, lcul 31 WTA şi cap de serie numărul 3.

Simona a explicat de ce s-a despărţit de Darren Cahill

Într-un interviu acordat presei din Australia, Simona a explicat de ce a venit despărţirea de Darren Cahill. „A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac toți australienii.

Am câștigat Marele Șlem pe care mi l-am dorit mult și apoi am sărit la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare. Și am auzit că e prin preajmă, așa că de-abia aștept să îl văd.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună”, a spus Simo, conform digisport.ro, care citează news.com.au.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și