Închide meniul

Amanda Anisimova, prima mare lovitură alături de Darren Cahill! Americana a câștigat Melbourne Summer Set 2, după o finală dramatică. Mesaj superb pentru fostul antrenor al Simonei Halep

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2022, 8:53

Amanda Anisimova, prima mare lovitură alături de Darren Cahill! Americana a câștigat Melbourne Summer Set 2, după o finală dramatică. Mesaj superb pentru fostul antrenor al Simonei Halep

Amanda Anisimova a câștigat Melbourne Summer Set 2

Profimedia

Americanca în vârstă de 20 de ani a învins-o, în finală, cu scorul de 7-5, 1-6, 6-4, pe Aliaksandra Sasnovici, locul 107 WTA. Amanda Anisimova, 20 de ani, a suferit o accidentare la coapsa stângă, la scorul de 7-5, 0-4. Ea a câştigat game-ul al cincilea din setul secund şi a cerut imediat time-out medical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amanada Anisimova, prima mare lovitură alături de Darren Cahill

Anisimova a pierdut apoi cinci game-uri la rând şi se părea că va rata trofeul. Însă de la 0-3, ea a reuşit să câştige şase din următoarele şapte game-uri şi să se impună după două ore şi nouă minute. Amanda Anisimova colaborează din acest an cu fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill. Ea a mai cucerit titlul la Bogota, în 2019.

„Vreau să multumesc echipei mele. Tenisul poate fi o provocare dificilă uneori, sunt fericită să am alături de mine astfel de oameni, toți sunteți minunați, nu puteam să am o echipă mai bună”, a fost reacția lui Amanda Anisimova, după meci.

Sasnovici, 27 de ani, rămâne în continuare fără titlu în carieră. Calificarea în finală la turneul de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 2 este recompensată cu un premiu de 18.037 de dolari şi cu 180 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 31.000 de dolari şi 280 de puncte WTA.

Reclamă

După acest turneu, Sasnovici va urca până pe locul 77, iar Anisimova, pe locul 60. Pe Rod Laver Arena, urmează finala Melbourne Summer Set 1, între Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi rusoaica Veronika Kudermetova, lcul 31 WTA şi cap de serie numărul 3.

Simona a explicat de ce s-a despărţit de Darren Cahill

Într-un interviu acordat presei din Australia, Simona a explicat de ce a venit despărţirea de Darren Cahill. „A fost o relație grozavă și este în continuare prietenul meu. A fost familia mea, oarecum, așa că nu îl pot numi doar antrenor. M-a învățat multe lucruri în afara terenului: cum să trăiesc mai ușor, mai relaxat, așa cum fac toți australienii.

Am câștigat Marele Șlem pe care mi l-am dorit mult și apoi am sărit la nivelul următor alături de el, deci îi voi fi mereu recunoscătoare. Și am auzit că e prin preajmă, așa că de-abia aștept să îl văd.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia a venit din ambele părți și probabil că a fost vorba de prea mult timp petrecut împreună. Uneori, trebuie să oprești chestia asta, dar încă suntem într-o relație bună”, a spus Simo, conform digisport.ro, care citează news.com.au.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și