Închide meniul

Simona Halep, pusă pe glume după ce a câștigat Melbourne Summer Set 1! Cum s-a amuzat românca în Australia. Mesaj pentru fani înainte de primul Grand Slam al anului

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2022, 15:44

Reclamă
Simona Halep, pusă pe glume după ce a câștigat Melbourne Summer Set 1! Cum s-a amuzat românca în Australia. Mesaj pentru fani înainte de primul Grand Slam al anului

Simona Halep a câștigat Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

Simona Halep a postat o fotografie cu părul ei desfăcut, din timpul meciului, și s-a amuzat copios de faptul că coafura ei a rezistat pe parcursul partidei. O oră și 15 minute a durat meciul dintre Halep și Veronika Kudermetova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, pusă pe glumă după ce a câștigat Melbourne Summer Set 1

Sursa: Instagram Simona Halep

Simona a postat și un mesaj de mulțumire pentru fani după ce s-a încoronat campioană la Melbourne. Românca se simte ca acasă în Australia și abia așteaptă startul Australian Open.

Salut. Vreau doar să vă mulţumesc pentru încurajări, a fost o atmosferă superbă pe arenă. Este plăcut să fiu înapoi în Australia, pe aceste terenuri frumoase. Abia aştept să joc la Australian Open”, a fost mesajul transmis fanilor de Simona Halep.

Titlul cucerit de Simona Halep la Melbourne a fost primul pentru ea după mai bine de un an. Românca câștigase ultimul trofeu la 21 septembrie 2020, la Roma. Simo a trecut prin cea mai grea perioadă a carierei, fiind măcinată de accidentări. Cea mai grea lovitură a primit-o în mai 2021, când, în urma unei rupturi musculare la gamba stângă, a ratat ulterior Roland Garros și Jocurile Olimpice.

Reclamă

Simona Halep, încasări uriașe din tenis

După succesul de la Summer Set 1, Simona Halep a a ajuns la aproape 38 de milioane de dolari câștigate din tenis. Simo este pe locul 4 în topul încasărilor all-time, dar s-a apropiat și mai mult de rusoaica Maria Sharapova, care a câștigat aproximativ 38,8 milioane de dolari din tenis.

Primele două locuri în topul încasărilor all-time din tenis sunt ocupate de celebrele surori Venus și Serena Williams. Halep ar avea șanse teoretice să o întreacă pe Venus, care a strâns o avere de 42 de milioane de dolari, dar Serena Williams este la alt nivel! De-a lungul carierei, legendara jucătoare din SUA a câștigat aproape 95 de milioane de dolari!

Pentru succesul de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep a fost recompensată cu 31.000 de dolari și 280 de puncte WTA. Pentru româncă a fost a 41-a finală a carierei și al 23-lea titlu WTA câștigat! Halep se mai întâlnise cu Kudermetova de două ori şi s-a impus de ficare dată, scoruri 6-1, 6-3, în turul al treilea al Australian Open şi 6-1, 7-6 (4), în optimi la Moscova, ambele meciuri având loc anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și