Închide meniul

„Nu este deloc bine pentru tenis!” Andy Murray a comentat scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic: „Este chiar rău!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 ianuarie 2022, 19:16

Reclamă
„Nu este deloc bine pentru tenis! Andy Murray a comentat scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic: „Este chiar rău!

Andy Murray a comentat scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic

Profimedia

Andy Murray a comentat scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic

Lui Djokovic i s-a refuzat intrarea în Australia din cauza regulilor de vaccinare. El a făcut apel la această decizie şi apelul va fi judecat luni dimineaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul unu mondial se află în prezent într-un hotel de carantină. „Cred că toată lumea este şocată de situaţie. Voi spune acum două lucruri despre asta. Primul lucru este că sper că Novak este bine.

Îl cunosc bine şi am avut întotdeauna o relaţie bună cu el şi sper că este bine. Al doilea lucru: nu este deloc bine pentru tenis şi nu cred că este bine pentru nimeni implicat. Cred că este chiar rău”, a spus Murray, citat de news.ro.

Novak Djokovic nu are nicio şansă să joace la Australian Open

Guvernul australian subliniază duminică faptul că numărul 1 mondial Novak Djokovic „nu este vaccinat împotriva Covid-19” şi consideră că apelul său pentru a rămâne în ţară este sortit eşecului, relatează AFP.

În concluziile de 13 pagini făcute publice duminică, înainte de audierea programată luni dimineaţă, avocaţii guvernului australian evidenţiază faptul că jucătorul sârb „nu este vaccinat”.

Reclamă

Lui Djokovic, în vârstă de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne la jumătatea săptămânii trecute şi de atunci se află la un hotel de carantină. În timpul unei audieri publice programată luni dimineaţa, la ora locală 10:00, judecătorul federal Anthony Kelly trebuie să examineze apelul numărului 1 mondial.

Djokovic a obţinut o scutire de la vaccinarea obligatorie pentru a intra în Australia pe motivul unui test Covid-19 pozitiv pe 16 decembrie în Serbia (după o primă contaminare în iunie 2020), potrivit avocaţilor săi. Dar, conform formularelor de scutire de la vaccinare ale autorităţilor federale australiene, o infecţie anterioară cu Covid-19 nu este un motiv valid pentru a nu fi vaccinat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și