Închide meniul

„Nu este deloc bine pentru tenis!” Andy Murray a comentat scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic: „Este chiar rău!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 ianuarie 2022, 19:16

„Nu este deloc bine pentru tenis! Andy Murray a comentat scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic: „Este chiar rău!

Andy Murray a comentat scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic

Profimedia

Andy Murray a comentat scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic

Lui Djokovic i s-a refuzat intrarea în Australia din cauza regulilor de vaccinare. El a făcut apel la această decizie şi apelul va fi judecat luni dimineaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul unu mondial se află în prezent într-un hotel de carantină. „Cred că toată lumea este şocată de situaţie. Voi spune acum două lucruri despre asta. Primul lucru este că sper că Novak este bine.

Îl cunosc bine şi am avut întotdeauna o relaţie bună cu el şi sper că este bine. Al doilea lucru: nu este deloc bine pentru tenis şi nu cred că este bine pentru nimeni implicat. Cred că este chiar rău”, a spus Murray, citat de news.ro.

Citește și:

Novak Djokovic nu are nicio şansă să joace la Australian Open

Guvernul australian subliniază duminică faptul că numărul 1 mondial Novak Djokovic „nu este vaccinat împotriva Covid-19” şi consideră că apelul său pentru a rămâne în ţară este sortit eşecului, relatează AFP.

În concluziile de 13 pagini făcute publice duminică, înainte de audierea programată luni dimineaţă, avocaţii guvernului australian evidenţiază faptul că jucătorul sârb „nu este vaccinat”.

Reclamă

Lui Djokovic, în vârstă de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne la jumătatea săptămânii trecute şi de atunci se află la un hotel de carantină. În timpul unei audieri publice programată luni dimineaţa, la ora locală 10:00, judecătorul federal Anthony Kelly trebuie să examineze apelul numărului 1 mondial.

Djokovic a obţinut o scutire de la vaccinarea obligatorie pentru a intra în Australia pe motivul unui test Covid-19 pozitiv pe 16 decembrie în Serbia (după o primă contaminare în iunie 2020), potrivit avocaţilor săi. Dar, conform formularelor de scutire de la vaccinare ale autorităţilor federale australiene, o infecţie anterioară cu Covid-19 nu este un motiv valid pentru a nu fi vaccinat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andy Murray a comentat scandalul monstru în care este implicat Novak Djokovic
  • Ce spune despre situaţia în care se află legendarul sârb

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și