Închide meniul

Gigi Becali l-a făcut praf pe Mirel Rădoi. „Nu avea experiență de echipa națională! Din cauza lui, am pierdut și eu ceva bani!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2022, 19:25

Reclamă
Gigi Becali l-a făcut praf pe Mirel Rădoi. „Nu avea experiență de echipa națională! Din cauza lui, am pierdut și eu ceva bani!

Tragedia cumplită prin care a trecut Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cu Mirel Rădoi, România a ratat calificarea la barajul pentru CM 2022 din Qatar. Tricolorii au terminat pe locul 3 într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a făcut praf pe Mirel Rădoi

„Nu avea Mirel eperienţă de echipă naţională. Îmi era milă de el. Din cauza lui am pierdut şi eu ceva bani. L-am luat pe Creţu ăla din cauza lui. Nu ştiu ce să spun, Mirel ştie mult fotbal, dar din dragoste are şi un stil foarte drăgălaş. La fotbal trebuie să fie disciplină. Ce îi spui jucătorului aia trebuie să facă. La fotbal nu merge cu lugu lugu. Plus de asta că nici nu are marfă”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

De când a plecat Mirel Rădoi, la finalul lunii noiembrie, șefii FRF n-au reușit să găsească un nou selecționer. S-au purtat negocieri cu multe nume importante, precum Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, dar toți au refuzat ofertele Federației.

20 de meciuri a condus Mirel Rădoi pe banca României. În această perioadă, tricolorii au adunat opt victorii, patru remize și opt egaluri.

Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni

Ladislau Boloni s-a întâlnit de 3 ori până acum cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF.

Reclamă

Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc ieri, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Singurele neconcordanţe sunt legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și