Închide meniul

LPF a decis! Când se joacă derby-ul Dinamo – FCSB. Programul complet al etapei a 23-a din Liga 1

Dragoș Vasile Publicat: 12 ianuarie 2022, 14:41

Reclamă
LPF a decis! Când se joacă derby-ul Dinamo – FCSB. Programul complet al etapei a 23-a din Liga 1

Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

Profimedia

Când se joacă derby-ul Dinamo – FCSB

Meciurile se vor disputa astfel:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vineri, 28 ianuarie

  • Ora 20.00 Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova;

Sâmbătă, 29 ianuarie

Duminică, 30 ianuarie

Ora 20.00 FC Dinamo – FCSB;

Reclamă

Luni, 31 ianuarie

FCSB – Dinamo 6-0. „Câinii”, cea mai drastică înfrângere din istorie în faţa marilor rivali

FCSB – Dinamo 6-0. Dinamoviştii au suferit un eşec uluitor în Derby de România. „Câinii” au înregistrat o înfrângere istorică în etapa a 8-a a Ligii 1.

Claudiu Keşeru a deschis scorul superb, dintr-o lovitură liberă. Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs în minutul 37, după care a urmat dezastrul pentru alb-roşii.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a făcut 2-0 în minutul 43, iar Vinicius şi Cordea au mărit proporţiile scorului în prelungirile primei reprize.

FCSB nu a avut milă de marea rivală. După pauză au marcat şi Vali Gheorghe şi Andrei Miron.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și