Închide meniul

Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă! Care e situaţia lui Deian Sorescu şi ce fotbalişti sunt decişi să plece: „Toată lumea îl înjură”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 ianuarie 2022, 16:39

Reclamă
Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă! Care e situaţia lui Deian Sorescu şi ce fotbalişti sunt decişi să plece: „Toată lumea îl înjură

Anunţ despre viitorul lui Deian Sorescu la Dinamo

Profimedia

Dinamo stă rău în campionat şi riscă să piardă şi mai mulţi jucători înaintea finalului sezonului regulat. Antrenorul Flavius Stoican vrea să salveze echipa de la retrogradare, dar este foarte aproape să piardă doi jucători importanţi. Totuşi, se pare că vedeta Deian Sorescu ar putea să rămână la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă!

„Îmi doresc foarte tare ca şi el să joace la nivelul la care îl ştiu. Important e ca atunci când începe campionatul să fim cu capul doar la Dinamo”, a spus antrenorul Flavius Stoican la finalul amicalului pierdut în faţa Mioveniului, scor 0-2.

Dacă Stoican speră să-l convingă pe Deian Sorescu să rămână la echipă, situaţiile lui Steliano Filip şi Plamen Iliev sunt practic pecetluite. Cei doi vor să plece de la echipă şi pare că nimic nu îi mai opreşte. Portarul e contestat dur de către fani şi nu mai are nicio şansă să rămână în Ştefan cel Mare. „Iliev vrea să plece. A primit foarte multe mesaje, în jur de 400 de mesaje în care toată lumea îl critică, îl injură. Familia nu mai vrea să mai continue aici. Au primit atât de multe ameninţări, încât fotbalul pentru ei e pe locul 2”, a mai spus Flavius Stoican.

Nici Steliano Filip nu mai vrea să rămână

Şi situaţia lui Steliano Filip este identică cu cea a lui Plamen Iliev. Stoican nu se mai poate baza pe el pentru partea a doua a campionatului. „Şi-a exprimat foarte clar dorinţa de a pleca, indiferent de ce se întâmplă. E blocat psihic, trag de el ca să facă antrenamente, măcar pentru el. A acumulat foarte multe supărări, multă lume l-a înjurat, sau marea majoritate şi chiar nu mai poate să continue, indiferent cât de mult îmi doresc eu. Am nevoie de Steliano Filip liniştit la cap. S decizia lui, dar eu am nevoie de jucători care pun suflet”, a mai spus antrenorul celor de la Dinamo.

Dinamo începe anul 2022 şi lupta pentru supravieţuire în Liga 1 în deplasare. Echipa din Ştefan cel Mare joacă pe terenul Argeşului lui Andrei Prepeliţă, vineri, 21 ianuarie, de la ora 20. Dinamo începe partea a doua a campionatului cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape şi de pe locul 15 al clasamentului, direct retrogradabil.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și