Închide meniul

Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă! Care e situaţia lui Deian Sorescu şi ce fotbalişti sunt decişi să plece: „Toată lumea îl înjură”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 ianuarie 2022, 16:39

Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă! Care e situaţia lui Deian Sorescu şi ce fotbalişti sunt decişi să plece: „Toată lumea îl înjură

Anunţ despre viitorul lui Deian Sorescu la Dinamo

Profimedia

Dinamo stă rău în campionat şi riscă să piardă şi mai mulţi jucători înaintea finalului sezonului regulat. Antrenorul Flavius Stoican vrea să salveze echipa de la retrogradare, dar este foarte aproape să piardă doi jucători importanţi. Totuşi, se pare că vedeta Deian Sorescu ar putea să rămână la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă!

„Îmi doresc foarte tare ca şi el să joace la nivelul la care îl ştiu. Important e ca atunci când începe campionatul să fim cu capul doar la Dinamo”, a spus antrenorul Flavius Stoican la finalul amicalului pierdut în faţa Mioveniului, scor 0-2.

Dacă Stoican speră să-l convingă pe Deian Sorescu să rămână la echipă, situaţiile lui Steliano Filip şi Plamen Iliev sunt practic pecetluite. Cei doi vor să plece de la echipă şi pare că nimic nu îi mai opreşte. Portarul e contestat dur de către fani şi nu mai are nicio şansă să rămână în Ştefan cel Mare. „Iliev vrea să plece. A primit foarte multe mesaje, în jur de 400 de mesaje în care toată lumea îl critică, îl injură. Familia nu mai vrea să mai continue aici. Au primit atât de multe ameninţări, încât fotbalul pentru ei e pe locul 2”, a mai spus Flavius Stoican.

Citește și:

Nici Steliano Filip nu mai vrea să rămână

Şi situaţia lui Steliano Filip este identică cu cea a lui Plamen Iliev. Stoican nu se mai poate baza pe el pentru partea a doua a campionatului. „Şi-a exprimat foarte clar dorinţa de a pleca, indiferent de ce se întâmplă. E blocat psihic, trag de el ca să facă antrenamente, măcar pentru el. A acumulat foarte multe supărări, multă lume l-a înjurat, sau marea majoritate şi chiar nu mai poate să continue, indiferent cât de mult îmi doresc eu. Am nevoie de Steliano Filip liniştit la cap. S decizia lui, dar eu am nevoie de jucători care pun suflet”, a mai spus antrenorul celor de la Dinamo.

Dinamo începe anul 2022 şi lupta pentru supravieţuire în Liga 1 în deplasare. Echipa din Ştefan cel Mare joacă pe terenul Argeşului lui Andrei Prepeliţă, vineri, 21 ianuarie, de la ora 20. Dinamo începe partea a doua a campionatului cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape şi de pe locul 15 al clasamentului, direct retrogradabil.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și