Închide meniul
EXCLUSIV

Ce a ajuns Dinamo! „Câinii”, refuzați de un jucător pentru ultima clasată din Ungaria. Fotbalistul a făcut deja vizita medicală

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2022, 18:14

Reclamă
Ce a ajuns Dinamo! „Câinii, refuzați de un jucător pentru ultima clasată din Ungaria. Fotbalistul a făcut deja vizita medicală

Dinamo, refuzată de un jucător pentru ultima clasată din Ungaria

Profimedia

Este vorba despre Denis Ventura, fost fotbalist la Academica Clinceni. Mijlocașul slovac a fost curtat de Dinamo în acest mercato, dar a ales să semneze în schimb cu formația maghiară Gyirmot, aflată pe ultimul loc în campionatul din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Ventura a refuzat-o pe Dinamo pentru ultima clasată din Ungaria

Din informațiile as.ro, Denis Ventura a făcut deja vizita medicală la Gyirmot și se va alătura maghiarilor în zilele următoare. El a plecat de la Academica Clinceni din cauza problemelor financiare de la echipa ilfoveană.

Chiar dacă nu a reușit să-l aducă pe Ventura, Dinamo tot a luat un jucător de la Clinceni în această iarnă, pe Răzvan Patriche. Academica s-a destrămat în pauza competițională, iar la reluarea campionatului va fi forțată să se bazeze pe juniori.

26 de ani are Denis Ventura, fiind cotat la 300.000 de euro. Slovacul juca la Clinceni din ianuarie 2020. În sezonul trecut, el a fost piesă de bază a echipei Academicii care a prins play-off-ul.

Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă

Dinamo stă rău în campionat şi riscă să piardă şi mai mulţi jucători înaintea finalului sezonului regulat. Antrenorul Flavius Stoican vrea să salveze echipa de la retrogradare, dar este foarte aproape să piardă doi jucători importanţi. Totuşi, se pare că vedeta Deian Sorescu ar putea să rămână la echipă.

Reclamă

„Îmi doresc foarte tare ca şi el să joace la nivelul la care îl ştiu. Important e ca atunci când începe campionatul să fim cu capul doar la Dinamo”, a spus antrenorul Flavius Stoican la finalul amicalului pierdut în faţa Mioveniului, scor 0-2.

Situaţia de la Dinamo este disperată. Echipa din Ştefan cel Mare e penultima în Liga 1 după 21 de etape. În primul meci oficial din 2022, „câinii” joacă, în deplasare, cu FC Argeș.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
Vezi toate știrile
Citește și