Închide meniul

Ilie Năstase nu a mai rezistat şi l-a pus la zid pe Ladislau Boloni: „Dacă face figuri din astea, să meargă și să ia echipa Ungariei!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 ianuarie 2022, 13:10

Reclamă
Ilie Năstase nu a mai rezistat şi l-a pus la zid pe Ladislau Boloni: „Dacă face figuri din astea, să meargă și să ia echipa Ungariei!

Ilie Năstase este fostul lider ATP

Ilie Năstase este fostul lider ATP / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ilie Năstase l-a pus la zid pe Ladislau Boloni

„Mie mi se pare ciudat că cineva care este antrenor să fie selecționer. Dacă cineva se gândește dacă să fie sau nu antrenorul României, cu acel om nu mai discut. Cine vrea să o ia, să vină cu plăcere și cu pasiune pentru ceea ce face. Dacă face figuri din astea, să meargă și să ia echipa Ungariei. Mai vorbește perfect și limba!”, a spus Ilie Năstase, potrivit sport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu încearcă să-l întoarcă din drum pe Ladislau Boloni

Răzvan Burleanu nu a renunţat definitiv la negocierile cu Ladislau Boloni. Preşedintele FRF a făcut un ultim efort pentru a încerca să-l convingă să vină la naţionala României. I-a făcut o a patra ofertă şi aşteaptă răspunsul final al antrenorului de 68 de ani.

Chiar dacă au apărut veşti că şefii fotbalului românesc nu au mai avut răbdare şi şi-au îndreptat atenţia spre Edi Iordănescu, se pare că nu este aşa. Cel puţin asta susţine consilierul preşedintelui Federaţiei.

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. – care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui.

Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să conducă destinele naţionalei. Trebuie să ţii cont de toate necunoscute şi să fii încredinţat că ai ales. Dacă te uiţi în oglindă să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat„, a declarat Andrei Vochin pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și