Închide meniul

Ilie Năstase nu a mai rezistat şi l-a pus la zid pe Ladislau Boloni: „Dacă face figuri din astea, să meargă și să ia echipa Ungariei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 ianuarie 2022, 13:10

Ilie Năstase nu a mai rezistat şi l-a pus la zid pe Ladislau Boloni: „Dacă face figuri din astea, să meargă și să ia echipa Ungariei!

Ilie Năstase este fostul lider ATP

Ilie Năstase este fostul lider ATP / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ilie Năstase l-a pus la zid pe Ladislau Boloni

„Mie mi se pare ciudat că cineva care este antrenor să fie selecționer. Dacă cineva se gândește dacă să fie sau nu antrenorul României, cu acel om nu mai discut. Cine vrea să o ia, să vină cu plăcere și cu pasiune pentru ceea ce face. Dacă face figuri din astea, să meargă și să ia echipa Ungariei. Mai vorbește perfect și limba!”, a spus Ilie Năstase, potrivit sport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Citește și:

Răzvan Burleanu încearcă să-l întoarcă din drum pe Ladislau Boloni

Răzvan Burleanu nu a renunţat definitiv la negocierile cu Ladislau Boloni. Preşedintele FRF a făcut un ultim efort pentru a încerca să-l convingă să vină la naţionala României. I-a făcut o a patra ofertă şi aşteaptă răspunsul final al antrenorului de 68 de ani.

Chiar dacă au apărut veşti că şefii fotbalului românesc nu au mai avut răbdare şi şi-au îndreptat atenţia spre Edi Iordănescu, se pare că nu este aşa. Cel puţin asta susţine consilierul preşedintelui Federaţiei.

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. – care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui.

Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să conducă destinele naţionalei. Trebuie să ţii cont de toate necunoscute şi să fii încredinţat că ai ales. Dacă te uiţi în oglindă să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat„, a declarat Andrei Vochin pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și