Închide meniul

Dacă nu-i poți bate, cumpără-i! FC Barcelona vrea să transfere de la Bayern Munchen. Cine este fotbalistul dorit de Xavi şi Joan Laporta pe Camp Nou

Dragoș Vasile Publicat: 14 ianuarie 2022, 13:55

Reclamă
Dacă nu-i poți bate, cumpără-i! FC Barcelona vrea să transfere de la Bayern Munchen. Cine este fotbalistul dorit de Xavi şi Joan Laporta pe Camp Nou

Xavi l-a avertizat pe Dembele

Profimedia

FC Barcelona vrea să transfere de la Bayern Munchen

FC Barcelona vrea să se întărească pentru următorul sezon, când gruparea catalană speră să poată redeveni o forţă în Europa. Transferurile lui Dani Alves şi Ferran Torres nu sunt suficiente pentru Xavi, care vrea un fotbalist de la Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Niklas Sule, fundaşul de 26 de ani al campioanei Germaniei. Apărătorul de 1.95 m poate ajunge gratis pe Camp Nou. Contractul acestuia cu bavarezii expiră la vară, iar conducerea Barcelonei vrea să profite de acest lucru, potrivit mundodeportivo.com.

În afară de Sule, Cesar Azpilicueta şi Andreas Christensen, ambii de la Chelsea, sunt pe lista catalanilor, mai scrie sursa citată.

Joan Laporta a mers în vestiar după Barcelona – Real Madrid 2-3. Discursul spectaculos al președintelui catalanilor

Președintele Joan Laporta a coborât în vestiarul Barcelonei și a susținut un discurs prin care și-a lăudat jucătorii și antrenorii, chiar și după eșecul din Supercupa Spaniei cu marea rivală, Real Madrid, scor 2-3.

”Suntem mândri că suntem fanii Barcelonei, mai mult ca niciodată. Mesajele pe care le-am primit din Barcelona despre partida pe care am făcut-o… ați făcut pasul în față, ați arătat că aveți talent și mândrie, v-ați autodepășit. Ați fost curajoși și avem motive de mândrie.

Reclamă

Ca președinte al Barcelonei și din partea oamenilor din conducere și a fanilor din toată lumea, suntem cu toții mândri că susținem această echipă. Vă mulțumesc! Aceasta este calea, mister, una foarte bună. Am fost foarte aproape. Ne-a lipsit doar victoria, dar sunt sigur că, dacă vom continua așa, vor veni și victoriile. Vă mulțumesc, trăiască Barcelona! Sunt mândru de voi”, a fost discursul lui Joan Laporta din vestiar.

La final, acesta a fost aplaudat de toată lumea prezentă în vestiar și Laporta a mers pentru a-l îmbrățișa pe Xavi, cel de care toți fanii Barcelonei speră să se lege o următoare perioadă plină de performanțe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și