Închide meniul

Dacă nu-i poți bate, cumpără-i! FC Barcelona vrea să transfere de la Bayern Munchen. Cine este fotbalistul dorit de Xavi şi Joan Laporta pe Camp Nou

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 ianuarie 2022, 13:55

Dacă nu-i poți bate, cumpără-i! FC Barcelona vrea să transfere de la Bayern Munchen. Cine este fotbalistul dorit de Xavi şi Joan Laporta pe Camp Nou

Xavi l-a avertizat pe Dembele

Profimedia

FC Barcelona vrea să transfere de la Bayern Munchen

FC Barcelona vrea să se întărească pentru următorul sezon, când gruparea catalană speră să poată redeveni o forţă în Europa. Transferurile lui Dani Alves şi Ferran Torres nu sunt suficiente pentru Xavi, care vrea un fotbalist de la Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Niklas Sule, fundaşul de 26 de ani al campioanei Germaniei. Apărătorul de 1.95 m poate ajunge gratis pe Camp Nou. Contractul acestuia cu bavarezii expiră la vară, iar conducerea Barcelonei vrea să profite de acest lucru, potrivit mundodeportivo.com.

În afară de Sule, Cesar Azpilicueta şi Andreas Christensen, ambii de la Chelsea, sunt pe lista catalanilor, mai scrie sursa citată.

Joan Laporta a mers în vestiar după Barcelona – Real Madrid 2-3. Discursul spectaculos al președintelui catalanilor

Președintele Joan Laporta a coborât în vestiarul Barcelonei și a susținut un discurs prin care și-a lăudat jucătorii și antrenorii, chiar și după eșecul din Supercupa Spaniei cu marea rivală, Real Madrid, scor 2-3.

”Suntem mândri că suntem fanii Barcelonei, mai mult ca niciodată. Mesajele pe care le-am primit din Barcelona despre partida pe care am făcut-o… ați făcut pasul în față, ați arătat că aveți talent și mândrie, v-ați autodepășit. Ați fost curajoși și avem motive de mândrie.

Reclamă

Ca președinte al Barcelonei și din partea oamenilor din conducere și a fanilor din toată lumea, suntem cu toții mândri că susținem această echipă. Vă mulțumesc! Aceasta este calea, mister, una foarte bună. Am fost foarte aproape. Ne-a lipsit doar victoria, dar sunt sigur că, dacă vom continua așa, vor veni și victoriile. Vă mulțumesc, trăiască Barcelona! Sunt mândru de voi”, a fost discursul lui Joan Laporta din vestiar.

La final, acesta a fost aplaudat de toată lumea prezentă în vestiar și Laporta a mers pentru a-l îmbrățișa pe Xavi, cel de care toți fanii Barcelonei speră să se lege o următoare perioadă plină de performanțe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și