Închide meniul

„Se simte jignit şi eu spun că are dreptate!” Dumitru Dragomir, noi detalii despre numirea noului selecţioner: „Am şi o informaţie de ultimă oră!”

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 20:21 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 17:22

Reclamă
„Se simte jignit şi eu spun că are dreptate! Dumitru Dragomir, noi detalii despre numirea noului selecţioner: „Am şi o informaţie de ultimă oră!

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir / AS.ro

Dumitru Dragomir a oferit noi detalii despre numirea noului selecţioner. Dumitru Dragomir crede că, până la urmă, Ladislau Boloni ar urma să fie selecţionerul României. Fostul şef al LPF a anunţat că oficialii FRF au mers şi pe pista Edi Iordănescu, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate. Dumitru Dragomir spune, însă, că Edi Iordănescu nu este tentat să accepte oferta Federaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, noi detalii despre numirea noului selecţioner

Negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Ladislau Boloni au intrat în impas, după ce antrenorul a întârziat să ofere un răspuns. În acest context, Răzvan Burleanu s-a reorientat şi a început să tatoneze pista cu Edi Iordănescu – selecţioner, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate.

Dumitru Dragomir e de părere că tot Ladislau Boloni are şanse mari să devină în selecţioner şi a oferit detalii despre situaţia lui Edi Iordănescu. Conform lui Dragomir, Edi Iordănescu nu ar fi tentat să accepte o viitoare ofertă din partea FRF.

„O să-l pună pe Laszlo Boloni. Dacă se gândesc să-l pună pe Iordănescu, convingerea mea este că Iordănescu îi va refuza. E o jignire adusă lui Mutu și Iordănescu. Nu așa se procedează. S-au făcut de râs, suntem râsul omenirii, nu al României. E o jignire adusă amândurora. Mutu, o mare valoare a fotbalului românesc, l-au jignit în ultimul hal. Trebuia să negocieze fără să știe nimeni. 

Nu s-au închis discuțiile cu Boloni. Ungurul ăsta este un om serios, are interese și el ca fiecare om, dar nu a trișat. El și-a spus doleanțele. Cred că Federația forțează varianta Edi Iordănescu, am și o informație de ultimă oră astăzi. E legată de Edi. Nu e greșită. Edi este un antrenor tânăr și valoros. Problema e că am altă informație care spune că ar refuza, că se simte jignit și eu spun că are dreptate”, a spus Dumitru Dragomir la digisport.ro.

Reclamă

Naţionala, fără selecţioner din noiembrie

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner din lina noiembrie a anului trecut, după ce lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu Federaţia Română de Fotbal. De atunci, federalii au fost refuzaţi de Răzvan Lucescu, Gică Hagi şi Dan Petrescu. Dacă şi Ladislau Boloni va refuza să vină selecţioner, atunci ar mai exista alte două variante de rezervă. Edi Iordănescu şi Adrian Mutu sunt şi ei pe lista celor de la FRF care trebuie să se grăbească însă dacă îl vor pe Iordănescu Jr. Acesta are o ofertă din lumea arabă şi e decis să îi dea curs pentru că aceştia sunt foarte interesaţi de antrenorul român.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și