Închide meniul

„Se simte jignit şi eu spun că are dreptate!” Dumitru Dragomir, noi detalii despre numirea noului selecţioner: „Am şi o informaţie de ultimă oră!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 20:21 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 17:22

„Se simte jignit şi eu spun că are dreptate! Dumitru Dragomir, noi detalii despre numirea noului selecţioner: „Am şi o informaţie de ultimă oră!

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir / AS.ro

Dumitru Dragomir a oferit noi detalii despre numirea noului selecţioner. Dumitru Dragomir crede că, până la urmă, Ladislau Boloni ar urma să fie selecţionerul României. Fostul şef al LPF a anunţat că oficialii FRF au mers şi pe pista Edi Iordănescu, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate. Dumitru Dragomir spune, însă, că Edi Iordănescu nu este tentat să accepte oferta Federaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, noi detalii despre numirea noului selecţioner

Negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Ladislau Boloni au intrat în impas, după ce antrenorul a întârziat să ofere un răspuns. În acest context, Răzvan Burleanu s-a reorientat şi a început să tatoneze pista cu Edi Iordănescu – selecţioner, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate.

Dumitru Dragomir e de părere că tot Ladislau Boloni are şanse mari să devină în selecţioner şi a oferit detalii despre situaţia lui Edi Iordănescu. Conform lui Dragomir, Edi Iordănescu nu ar fi tentat să accepte o viitoare ofertă din partea FRF.

„O să-l pună pe Laszlo Boloni. Dacă se gândesc să-l pună pe Iordănescu, convingerea mea este că Iordănescu îi va refuza. E o jignire adusă lui Mutu și Iordănescu. Nu așa se procedează. S-au făcut de râs, suntem râsul omenirii, nu al României. E o jignire adusă amândurora. Mutu, o mare valoare a fotbalului românesc, l-au jignit în ultimul hal. Trebuia să negocieze fără să știe nimeni. 

Citește și:

Nu s-au închis discuțiile cu Boloni. Ungurul ăsta este un om serios, are interese și el ca fiecare om, dar nu a trișat. El și-a spus doleanțele. Cred că Federația forțează varianta Edi Iordănescu, am și o informație de ultimă oră astăzi. E legată de Edi. Nu e greșită. Edi este un antrenor tânăr și valoros. Problema e că am altă informație care spune că ar refuza, că se simte jignit și eu spun că are dreptate”, a spus Dumitru Dragomir la digisport.ro.

Reclamă

Naţionala, fără selecţioner din noiembrie

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner din lina noiembrie a anului trecut, după ce lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu Federaţia Română de Fotbal. De atunci, federalii au fost refuzaţi de Răzvan Lucescu, Gică Hagi şi Dan Petrescu. Dacă şi Ladislau Boloni va refuza să vină selecţioner, atunci ar mai exista alte două variante de rezervă. Edi Iordănescu şi Adrian Mutu sunt şi ei pe lista celor de la FRF care trebuie să se grăbească însă dacă îl vor pe Iordănescu Jr. Acesta are o ofertă din lumea arabă şi e decis să îi dea curs pentru că aceştia sunt foarte interesaţi de antrenorul român.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și