Închide meniul
Foto

„Cum să desparți o familie, nu ai remușcări?”. Atac fără precedent la Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf. „Înaintea idilei cu Kamara au fost 5 miliarde de bărbați”

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 9:38 / Actualizat: 6 aprilie 2023, 18:22

Reclamă
„Cum să desparți o familie, nu ai remușcări?”. Atac fără precedent la Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf. „Înaintea idilei cu Kamara au fost 5 miliarde de bărbați”

Corina Caciuc, criticată pentru relațiile cu Laurențiu Reghecampf și Kamara

Colaj Youtube

Atac fără precedent la Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc primește lovitură după lovitură. Amanta lui Laurențiu Reghecampf este atacată din toate părțile după pictorialul pe care l-a făcut, de Sărbători, alături de antrenorul Universității Craiova. Anamaria Prodan a făcut-o praf cu fiecare ocazie de tânăra de 29 de ani, dar nu este singura care a reacționat vehement. A venit rândul celei care i-ar putea deveni soacră lui Reghecampf, Silviana Peng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Asianei Peng a rupt tăcerea. Silviana Peng a vorbit despre relația pe care o are fiica ei cu Luca Reghecampf, copilul pe care tehnicianul îl are cu Mariana Pfeiffer. Când a fost întrebată despre Corina Caciuc, femeia a cedat nervos.

Atac fără precedent la Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf „Nu te macină nimic?”

Silviana Peng nu își dorește să o vadă pe amanta lui Laurențiu Reghecampf. Nu s-a ferit să amintească zvonurile care au apărut despre Caciuc. Tânăra originară din Deva a fost chiar și iubita artistului Kamara.

N-o fi totul real, or mai lipsi diverse, or mai fi puse în plus, dar firul e totuși același. Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta.

După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat.

Reclamă

Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?„, a declarat Silviana Peng pentru fanatik.ro.

Fiica Silivanei, Asiana Peng, este o fostă gimnastă și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Luca Reghecampf. Cei doi au și lăsat de înțeles că au de gând să se căsătorească. În schimb, antrenorul Universității Craiova este pe punctul de a divorța de Anamaria Prodan. Prima înfățișare în procesul de divorț este programată peste mai puțin de o lună, pe 7 februarie.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relaţia dintre Kamara şi amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Kamara a cunoscut-o pe Corina Caciuc în urmă cu mai mulţi ani, înainte ca femeia să ajungă în Dubai, acolo unde l-ar fi întâlnit prima dată pe antrenorul Universităţii Craiova. Totuşi, Reghecampf nu a vrut să creadă că a fost o idilă între cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan şi-ar fi avertizat soţul, dar acesta ar fi negat vehement că Corina l-ar fi ştiut pe artistul român.

Domnișoara respectivă face din Laurenţiu Reghecampf orice vrea. Este povestea cu peștișorul de aur… el este peștișorul de aur. Eu i-am spus şi lui… Kamara o cunoaște, trei nopți a cunoscut-o. Toți au cunoscut-o o noapte. Reghe mi-a zis: ‘Mi-a spus Corina că nu îl știe pe Kamara’. Și uitați ce imagini au apărut.

Laurenţiu nu vine niciodată acasă, se ascunde în toate văgăunele. Îi este frică de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului Vezi toate știrile
Citește și