Închide meniul

Final de telenovelă! Ousmane Dembele „pleacă imediat” de la FC Barcelona. Catalanii au răbufnit: „Ne aşteptăm să fie vândut până pe 31 ianuarie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 ianuarie 2022, 14:28

Final de telenovelă! Ousmane Dembele „pleacă imediat de la FC Barcelona. Catalanii au răbufnit: „Ne aşteptăm să fie vândut până pe 31 ianuarie!

Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona

Profimedia

Ousmane Dembele pleacă de la FC Barcelona

Ousmane Dembele va pleca de la Barcelona după ce a intrat în ultimele 6 luni de contract. Clubul de pe Camp Nou încearcă încă din vara trecută să îi ofere o nouă înțelegere, dar francezul a refuzat mai multe oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Mateu Alemany, directorul sportiv al catalanilor, a răbufnit. „E clar că nu îşi mai doreşte să rămână la noi. Nu vrea să facă parte din proiectul nostru. I-am spus să plece imediat. Ne aşteptăm să fie vândut până pe 31 ianuarie”, a transmis acesta, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Xavi l-a avertizat pe Dembele

Barcelona a trecut la ameninţări. Chiar antrenorul Xavi s-a decis să vorbească despre situaţia campionului mondial, Ousmane Dembele. Acesta a intrat în ultimele 6 luni de contract cu catalanii şi nu mai vrea sî-şi prelungească înţelegerea.

„Ori semnează, ori vom găsi o modalitate prin care să îl dăm afară prin forma unui transfer. În final, clubul a decis că dacă nu prelungește, găsește o soluție pentru el. Trebuie să facem ce e mai bine pentru acest club. Suntem într-o situație în care trebuie să fim foarte reci.

Reclamă

Mateu Alemany (n.r. directorul sportiv al Barcelonei) vorbește cu el și cu anturajul lui de cinci luni. Mie îmi spune că vrea să continue, dar asta doar el o știe. Mi-aș dori să o facă, desigur. Este un caz foarte complex”, a transmis Xavi, conform publicației spaniole sport.es.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și