Închide meniul

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, puși la zid. „Nu sunt jucători de Galatasaray!” Cum l-au ironizat turcii pe fostul star de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 19:18

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, puși la zid. „Nu sunt jucători de Galatasaray! Cum l-au ironizat turcii pe fostul star de la FCSB

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, avertizați

Profimediaimages

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost titulari în ultimul meci de campionat, Galatasaray – Kasimpasa 1-3. Fostul jucător de la FCSB a pasat decisiv la golul echipei sale, dar apoi a gafat la golul de 2-1 al oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, puși la zid

Celebrul jurnalist Guntekin Onay s-a amuzat pe seama fizicului lui Olimpiu Moruțan.

Moruțan și Cicâldău, transferați cu mari speranțe, au arătat încă o dată că nu sunt jucători pentru Galatasaray. Mai ales Moruțan poate juca cu acest fizic la nivelul U19. Am tot scris de la începutul sezonului”, a spus Guntekin Onay, potrivit habar365.tr.

18 meciuri a adunat Olimpiu Moruțan la Galatasaray în campionat, reușind să-și treacă în cont trei goluri și trei pase decisive. Formația Cim Bom a plătit 3,5 milioane de euro ca să-l transfere de la FCSB, vara trecută.

De cealaltă parte, Alexandru Cicâldău a bifat 19 apariții în campionat și are trei goluri și două pase decisive. Pentru el, Galatasaray le-a achitat 6,5 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova, tot vara trecută.

Reclamă

Galatasaray – Kasimpașa 1-3. Dezastru total pentru echipa lui Moruțan și Cicâldău

Galatasaray a început bine meciul și, după câteva ratări importante, a deschis scorul în minutul 39, prin Dervisoglu, din pasa lui Olimpiu Moruțan. Românul a recuperat un balon și l-a lansat pe coechipierul său spre poartă, care a finalizat faza cu sânge rece.

Galatasaray n-a reușit însă să țină de avantajul ei până la intrarea la cabine. Ryan Donk e egalat pentru Kasimpasa în minutul 45+3, după o gafă a lui Moruțan, care a pasat mingea greșit.

Kasimpasa a trecut în avantaj în minutul 60, prin Bozok, moment în care antrenorul lui Galatasaray, Domenec Torrent, s-a enervat și a făcut două schimbări dintr-un foc, printre care s-a numărat și Olimpiu Moruțan, pe care l-a scos din teren.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul final a fost 3-1 pentru Kasimpasa, după ce Varga a marcat în minutul 90+3. A fost a treia înfrângere la rând în campionat pentru formația Cim Bom, care a căzut pe locul 13, la numai 4 puncte de pozițiile retrogradabile. Yeni Malatyaspor, codașa din Turcia, antrenată de Marius Șumudică, e la 12 puncte distanță de echipa lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și