Închide meniul

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, puși la zid. „Nu sunt jucători de Galatasaray!” Cum l-au ironizat turcii pe fostul star de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 19:18

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, puși la zid. „Nu sunt jucători de Galatasaray! Cum l-au ironizat turcii pe fostul star de la FCSB

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, avertizați

Profimediaimages

  • Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, puși la zid
  • Cum l-au ironizat turcii pe fostul star de la FCSB

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost titulari în ultimul meci de campionat, Galatasaray – Kasimpasa 1-3. Fostul jucător de la FCSB a pasat decisiv la golul echipei sale, dar apoi a gafat la golul de 2-1 al oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, puși la zid

Celebrul jurnalist Guntekin Onay s-a amuzat pe seama fizicului lui Olimpiu Moruțan.

Moruțan și Cicâldău, transferați cu mari speranțe, au arătat încă o dată că nu sunt jucători pentru Galatasaray. Mai ales Moruțan poate juca cu acest fizic la nivelul U19. Am tot scris de la începutul sezonului”, a spus Guntekin Onay, potrivit habar365.tr.

18 meciuri a adunat Olimpiu Moruțan la Galatasaray în campionat, reușind să-și treacă în cont trei goluri și trei pase decisive. Formația Cim Bom a plătit 3,5 milioane de euro ca să-l transfere de la FCSB, vara trecută.

De cealaltă parte, Alexandru Cicâldău a bifat 19 apariții în campionat și are trei goluri și două pase decisive. Pentru el, Galatasaray le-a achitat 6,5 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova, tot vara trecută.

Reclamă

Galatasaray – Kasimpașa 1-3. Dezastru total pentru echipa lui Moruțan și Cicâldău

Galatasaray a început bine meciul și, după câteva ratări importante, a deschis scorul în minutul 39, prin Dervisoglu, din pasa lui Olimpiu Moruțan. Românul a recuperat un balon și l-a lansat pe coechipierul său spre poartă, care a finalizat faza cu sânge rece.

Galatasaray n-a reușit însă să țină de avantajul ei până la intrarea la cabine. Ryan Donk e egalat pentru Kasimpasa în minutul 45+3, după o gafă a lui Moruțan, care a pasat mingea greșit.

Kasimpasa a trecut în avantaj în minutul 60, prin Bozok, moment în care antrenorul lui Galatasaray, Domenec Torrent, s-a enervat și a făcut două schimbări dintr-un foc, printre care s-a numărat și Olimpiu Moruțan, pe care l-a scos din teren.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul final a fost 3-1 pentru Kasimpasa, după ce Varga a marcat în minutul 90+3. A fost a treia înfrângere la rând în campionat pentru formația Cim Bom, care a căzut pe locul 13, la numai 4 puncte de pozițiile retrogradabile. Yeni Malatyaspor, codașa din Turcia, antrenată de Marius Șumudică, e la 12 puncte distanță de echipa lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu - Gaziantep. Cum a reușit să surprindă mijlocașul român.
Fotbal extern • 13 apr., 17:59
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Fotbal extern • 11 apr., 20:58
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Scene ireale la Supercupa Turciei
Fotbal extern • 7 apr., 21:48
Scene ireale la Supercupa Turciei! Galatasaray – Fenerbahce, boicotat! Juniorii lui Fener au refuzat să joace
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray
Fotbal extern • 2 apr., 20:26
„Ce presiune?” Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!”