Închide meniul

Scandal între fostele soții ale lui Victor Socaciu. „E părăsit de toți cei dragi, într-un cimitir la marginea satului”. Motivul pentru care s-a ajuns la acuze grave

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2022, 19:40

Reclamă
Scandal între fostele soții ale lui Victor Socaciu. „E părăsit de toți cei dragi, într-un cimitir la marginea satului. Motivul pentru care s-a ajuns la acuze grave

Scandal între fostele soții ale lui Victor Socaciu

Colaj Facebook

Hotărârea luată de aceasta a nemulțumit-o pe Marina Almășan. Cea de-a treia nevastă a lui Victor Socaciu a răbufnit. Consideră că regretatul star al muzicii românești este abandonat de toți cei la care a ținut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marina Almășan, replică dură pentru Brândușa Simion după decesul lui Victor Socaciu

Brândușa Simion a spus că vrea să se mute pentru că vila este mult prea mare pentru un singur om.

Era un final previzibil. Era de așteptat ca, spre deosebire de Victor Socaciu, pe această femeie să n-o lege nimic de acea casă, poate doar «fantomele trecutului soțului său», de care sunt sigură că s-a ciocnit intens, în toți acești ani. Cum nu cred că sunt legate afectiv de casa de la Cornu nici Iulia, nici cealaltă fiică, ele aflându-se acolo doar în vizite ocazionale.

Mi-e greu să redau însă ceea ce este în sufletul fiului meu, care și-a petrecut în acel loc, alături de părinții săi, toată copilăria. Un lucru e cert: așa cum mă temeam, artistul Victor Socaciu va rămâne până la urmă singur, părăsit de toți cei dragi, într-un cimitir la marginea satului. Pentru că, zice-se, «asta a fost ultima sa dorință»…„, a declarat Marina Almășan pentru cancan.ro.

Victor Socaciu a încetat din viață pe 27 decembrie 2021, într-un spital din București. A fost căsătorit de patru ori și a lăsat în urmă trei copii. Vestea a venit ca un trăznet și pentru fanii Rapidului.

Reclamă

Finalul de an ne aduce o nouă veste tragică! Interpretul imnului nostru, ‘Glasul roţilor de tren’, Victor Socaciu, s-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului! Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor„, a fost mesajul postat de Rapid pe rețelele sociale.

A murit Victor Socaciu! S-a stins muzica imnului Rapidului

Folkistul a compus muzica faimosului imn al Rapidului, pe versurile lui Adrian Păunescu. Calendarul arată iunie 1980. Nu e zi de meci, dar băieții de la ”Flacăra” merg la o miuță, pe ”Giulești”. Așa e obiceiul, gazetarii se suie în mașină și mai obosesc, săptămânal, mingea. Rapidulețul e în B. Cu un an înainte se duelase cu Scorniceștiul, terminase pe șase, acum Progresul Vulcan prinsese prima divizie.

S-a dat semnal de plecare, în turism se urcă Adrian Păunescu, poetul, fiul acestuia, Andrei, la vreo 11 primăveri, Victor Socaciu, tânărul folkist, în care ”Bardul” credea mult și care debutase, deja, la faimosul cenaclu ”Flacăra”, Ovidiu Ioanițoaia, gazetar pe atunci, la revistă, precum și confratele său, Victor Niță.

Reclamă 4 / 0/3

Încălzirea se făcea la poarta dinspre tunel, cea cu Teatrul Giulești. Povestește Andrei Păunescu: ”Ne încălzeam, urma să înceapă miuța, și tata, în timp ce dădeam în minge, i-a spus lui Victor Socaciu: <<Victore, du-te și ia chitara de la mașină! E prea frumos momentul ca să nu scriem un cântec>>”. Cât Socaciu a mers să aducă instrumentul, Păunescu i-a și dictat lui Ioanițoaia primele versuri: ”Suntem peste tot acasă / Porțile ni se deschid / Nu-i echipă mai frumoasă / Și iubită ca Rapid!

Dar Ioanițoaia duce lipsă de hârtie. Au venit la o miuță, nu la o consfătuire. Gazetarul nu mai știe nici el ce a găsit. ”O fi fost un șervețel, un carton de mici, ceva!” Cert că la intrarea în tunel a găsit un papirus. Pe el a scris versurile. ”Tata a continuat să dicteze și celelalte strofe”, a completat Andrei Păunescu.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și