Închide meniul

Edi Iordănescu, avertizat înainte de a fi numit selecţioner! Bogdan Stelea i-a atras atenţia în privinţa nivelului tricolorilor: „Nu am încredere”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 20:25

Reclamă
Edi Iordănescu, avertizat înainte de a fi numit selecţioner! Bogdan Stelea i-a atras atenţia în privinţa nivelului tricolorilor: „Nu am încredere

Edi Iordănescu, avertizat înainte de a prelua echipa naţională

Profimedia

România este foarte aproape de un nou restart după plecarea lui Mirel Rădoi de la finalul lunii noiembrie a anului trecut. Edi Iordănescu este 99% noul selecţioner. Va fi numit oficial marţi, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, avertizat înainte de a fi numit selecţioner!

Edi Iordănescu este însă avertizat înainte de a fi numit oficial. Bogdan Stelea, fostul portar al Generaţiei de Aur, nu are deloc încredere în actuala generaţie de jucători ai naţionalei. Fostul portar spune că rezultatele naționalei nu ar fi fost mult mai bune nici cu un selecționer cu experiență precum Ladislau Boloni. ”N-am foarte mare încredere. Dacă m-ai fi întrebat despre un selecționer care să vină și aibă la dispoziție generația care a mers la Campionatul European din 2008, aș fi zis că poate să facă lucruri. Și cu Boloni ar fi fost la fel”, a spus Bogdan Stelea, conform digisport.ro.

Detaliile înţelegerii dintre antrenor şi FRF

Edi Iordănescu și conducerea Federației Române de Fotbal au ajuns aproape de un acord. Contractul va fi valabil pe doi ani, pentru preliminariile EURO 2024, cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani, dacă mergem la turneul final european. Iordănescu Jr ar urma să câştige 240.000 de euro anual, conform sursei citate.

”Încă nu am semnat, nu pot să spun nimic concret, îmi doresc postul. Sunt perspective să se materializeze, mai multe va spune Stoichiță. Probabil, ne vom înțelege curând, sunt șanse mari”, a declarat Edi Iordănescu, la plecarea de la sediul FRF, după întâlnirea cu șefii Federaţiei. Salariul lui Edi Iordănescu ar urma să crească la 300.000 de euro pe an dacă România va câștiga grupa de Liga Națiunilor, din care mai fac parte Bosnia, Muntenegru și Finlanda.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și