Închide meniul
Video

”Eu îmi doresc, ei își doresc!” Edi Iordănescu, prima reacție după negocierile cu FRF. Antrenorul are șanse mari să devină noul selecționer

Dragoș Vasile Publicat: 22 ianuarie 2022, 19:20

Edi Iordănescu, prima reacție după negocierile cu FRF

Profimedia

  • Edi Iordănescu, prezent la sediul Federației Române de Fotbal
  • Anunțul făcut după negocierile cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță

Edi Iordănescu, prima reacție după negocierile cu FRF

Update: Edi Iordănescu a oferit prima reacție după negocierile cu FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Încă nu am semnat, nu vă pot spune nimic concret. Am făcut pași importanți, sunt perspective foarte mari să se materializeze. Poziția Federației este cea mai importantă în acest moment, dar să va spune mai multe Mihai Stoichiță. Eu îmi doresc, ei își doresc, deci probabil ne înțelegem foarte curând”, a transmis Edi Iordănescu.

Update: Și avocatul lui Edi Iordănescu este prezent la sediul FRF.

Reclamă

Edi Iordănescu este prezent la sediul FRF pentru a pune punct ultimele detalii din contract alături de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

Din informațiile AS.ro, cele două părți nu au semnat contractul până acum pentru că mai sunt anumite clauze de pus la punct. Din câte se pare, Iordănescu vrea să se asigure prin contract că are decizie totală asupra staff-ului tehnic, a oamenilor cu care va lucra.

Reclamă

Din informațiile noastre, un alt punct pe care selecționerul vrea să-l treacă în contract este acela că va avea autoritate deplină asupra selecției de jucători. Cei din FRF sunt de acord cu doleanțele tehnicianului și urmează ca acestea să fie trecute în contract.

Citește și:

Reacția lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu s-ar fi înțeles cu FRF pentru postul de selecționer

Edi Iordănescu e la un pas să devină noul selecționer al României. Dan Petrescu, care s-a aflat și el în cursa pentru ocuparea postului lăsat liber de Mirel Rădoi, a reacționat după ce a aflat că Iordănescu Jr. e favoritul lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

„Nu mă așteptam să dureze atât, nu știu dacă e vina antrenorilor sau a FRF, poate e mai bine să aștepte atât decât să greșească. Îmi doresc să fie un antrenor care să reușească să ducă România la un european sau mondial. Nu are rost să vorbim de Edi Iordănescu până nu va fi, au fost atâtea speculații, au fost toți atât de siguri. Să așteptăm ca să pot spune mai multe”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, Dan Petrescu și Ladislau Boloni au refuzat naționala

România nu are selectioner de când Mirel Rădoi a plecat la sfârșitul lunii noiembrie, după campania eșuată din preliminariile CM 2022 din Qatar.

”Tricolorii” au ratat prezența la baraj după ce au terminat pe locul trei într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

FRF a purtat negocieri cu antrenori precum Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Dan Petrescu și Ladislau Boloni, dar toți au refuzat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”