Închide meniul

Edi Iordănescu, avertizat înainte de a fi numit selecţioner! Bogdan Stelea i-a atras atenţia în privinţa nivelului tricolorilor: „Nu am încredere”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 20:25

Edi Iordănescu, avertizat înainte de a fi numit selecţioner! Bogdan Stelea i-a atras atenţia în privinţa nivelului tricolorilor: „Nu am încredere

Edi Iordănescu, avertizat înainte de a prelua echipa naţională

Profimedia

România este foarte aproape de un nou restart după plecarea lui Mirel Rădoi de la finalul lunii noiembrie a anului trecut. Edi Iordănescu este 99% noul selecţioner. Va fi numit oficial marţi, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, avertizat înainte de a fi numit selecţioner!

Edi Iordănescu este însă avertizat înainte de a fi numit oficial. Bogdan Stelea, fostul portar al Generaţiei de Aur, nu are deloc încredere în actuala generaţie de jucători ai naţionalei. Fostul portar spune că rezultatele naționalei nu ar fi fost mult mai bune nici cu un selecționer cu experiență precum Ladislau Boloni. ”N-am foarte mare încredere. Dacă m-ai fi întrebat despre un selecționer care să vină și aibă la dispoziție generația care a mers la Campionatul European din 2008, aș fi zis că poate să facă lucruri. Și cu Boloni ar fi fost la fel”, a spus Bogdan Stelea, conform digisport.ro.

Detaliile înţelegerii dintre antrenor şi FRF

Edi Iordănescu și conducerea Federației Române de Fotbal au ajuns aproape de un acord. Contractul va fi valabil pe doi ani, pentru preliminariile EURO 2024, cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani, dacă mergem la turneul final european. Iordănescu Jr ar urma să câştige 240.000 de euro anual, conform sursei citate.

Citește și:

”Încă nu am semnat, nu pot să spun nimic concret, îmi doresc postul. Sunt perspective să se materializeze, mai multe va spune Stoichiță. Probabil, ne vom înțelege curând, sunt șanse mari”, a declarat Edi Iordănescu, la plecarea de la sediul FRF, după întâlnirea cu șefii Federaţiei. Salariul lui Edi Iordănescu ar urma să crească la 300.000 de euro pe an dacă România va câștiga grupa de Liga Națiunilor, din care mai fac parte Bosnia, Muntenegru și Finlanda.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și