Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a dezvăluit că l-a depăşit chiar şi pe Cristi Borcea. „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”. Modul în care îşi va împărţi miliardarul averea

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 21:28

Reclamă
Ion Ţiriac a dezvăluit că l-a depăşit chiar şi pe Cristi Borcea. „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”. Modul în care îşi va împărţi miliardarul averea

Motivele din spatele divorţului prin care a trecut Ion Ţiriac. Soţia l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată / Hepta

Ion Ţiriac uimeşte pe toată lumea. L-a depăşit pe Cristi Borcea nu doar la avere ci şi la copii. Tocmai magnatul a fost cel care a făcut dezvăluiri absolut incredibile despre numărul copiilor pe care i-ar avea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Tiriac a dezvăluit că l-a depăşit chiar şi pe Cristi Borcea

Ion Ţiriac a făcut o dezvăluire de proporții. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România a anunţat că are 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali. Dar asta nu e tot. Magnatul a dezvăluit că toţi urmaşii săi vor împărţi averea sa care este estimată la 1,6 miliarde de dolari. Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat pentru un site argentinian, că are 33 de copii. Acesta a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, dar și alți 30 nerecunoșcuți, după cum susține chiar el.

„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Cum va împărţi magnatul averea pe care o are

Mai mult, fostul jucător de tenis şi antrenor a spus clar că le va lăsa celor 33 de copii toată averea sa. Este conștient că fiecare trebuie să înveţe să îşi facă un rost în viaţă. „Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, a mai spus Ţiriac, potrivit ziare.com.

Ioana Țiriac, fiica de doar 24 de ani a magnatului Ion Țiriac, are probleme la facultate. Tânăra vedetă întâmpină dificultăți atunci când studiază pentru examene. Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și studiază la o prestigioasă universitate din Miami.

Reclamă

Ca în viața oricărui student, a venit sesiunea de examene și peste Ioana Țiriac. Fiica magnatului român își împarte „agonia” cu fanii ei. Tânăra de 24 de ani promite că va găzdui o petrecere monstru dacă reușește să promoveze examenele. „Nu înțeleg! Dacă iau examenul la metrici econimici cu nota 10, promit că voi da cea mai mare petrecere acasă din toată istoria!”, a scris Ioana Natalia, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 22:00 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-0 şi Atalanta – Marseille 0-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner Vezi toate știrile
Citește și