Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu e noul selecţioner al României. Va fi validat marţi de Comitetul Executiv

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 15:29

Edi Iordănescu e noul selecţioner al României. Va fi validat marţi de Comitetul Executiv

Edi Iordănescu e noul selecţioner al României

Hepta

Faptul că cele două părţi au ajuns la un numitor comun a fost anunţat încă de sâmbătă de Mihai Stoichiţă. ”Marți semnează! În principiu s-au pus la punct toate treburile, iar marţi ar trebui să terminăm cu totul. Lucrurile vor fi limpezi când voi vedea contractul semnat şi ştampilat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, noul selecţioner al României

Am şi alte treburi, nu să stau doar cu discuţii şi negoceri. Sunt şi alte lucruri de făcut. Pe 27 noiembrie a început totul, atunci cu Gică Hagi. Nu ştiu dacă a cerut Edi o clauză anti-eu, că eu nu am participat la discuţii. Eu spun că marţi se va finaliza totul. Oricare dintre cei de până acum erau buni ca selecţioneri.

Preşedintele a fost în contact cu toţi cei de pe listă. Nu mai are sens să discutăm acum ce nu a mers cu Boloni. Obiectivul este calificarea la EURO. Cred că dacă reuşim calificarea la EURO se va prelungi automat contractul şi pentru Mondiale”, a fost anunțul făcut de Mihai Stoichiță.

Edi Iordănescu preia naţionala României

Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României și va debuta în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Primul meci oficial cu el pe bancă va fi cel din startul Nations League, când tricolorii își încearcă forțele, în deplasare, cu reprezentativa Muntenegrului.

Aşa cum AS.ro a anunţat încă de la începutul săptămânii, Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles pentru a începe colaborarea. Iordănescu jr. a fost marţi prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer.

Reclamă

Edi Iordănescu va avea un contract pe doi ani și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024. Dacă naționala României termină pe unul dintre primele două locuri grupa din Nations League, atunci înțelegerea se prelungește automat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și