Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu e noul selecţioner al României. Va fi validat marţi de Comitetul Executiv

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 15:29

Edi Iordănescu e noul selecţioner al României. Va fi validat marţi de Comitetul Executiv

Edi Iordănescu e noul selecţioner al României

Hepta

Faptul că cele două părţi au ajuns la un numitor comun a fost anunţat încă de sâmbătă de Mihai Stoichiţă. ”Marți semnează! În principiu s-au pus la punct toate treburile, iar marţi ar trebui să terminăm cu totul. Lucrurile vor fi limpezi când voi vedea contractul semnat şi ştampilat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, noul selecţioner al României

Am şi alte treburi, nu să stau doar cu discuţii şi negoceri. Sunt şi alte lucruri de făcut. Pe 27 noiembrie a început totul, atunci cu Gică Hagi. Nu ştiu dacă a cerut Edi o clauză anti-eu, că eu nu am participat la discuţii. Eu spun că marţi se va finaliza totul. Oricare dintre cei de până acum erau buni ca selecţioneri.

Preşedintele a fost în contact cu toţi cei de pe listă. Nu mai are sens să discutăm acum ce nu a mers cu Boloni. Obiectivul este calificarea la EURO. Cred că dacă reuşim calificarea la EURO se va prelungi automat contractul şi pentru Mondiale”, a fost anunțul făcut de Mihai Stoichiță.

Edi Iordănescu preia naţionala României

Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României și va debuta în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Primul meci oficial cu el pe bancă va fi cel din startul Nations League, când tricolorii își încearcă forțele, în deplasare, cu reprezentativa Muntenegrului.

Aşa cum AS.ro a anunţat încă de la începutul săptămânii, Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles pentru a începe colaborarea. Iordănescu jr. a fost marţi prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer.

Reclamă

Edi Iordănescu va avea un contract pe doi ani și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024. Dacă naționala României termină pe unul dintre primele două locuri grupa din Nations League, atunci înțelegerea se prelungește automat.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și