Închide meniul
NEWS ALERT

Tragedie la Cupa Africii pe Națiuni! 6 morți și 40 de răniți în stare gravă! Momente dramatice înainte de Camerun – Insulele Comore. ”Sunt în condiții disperate”

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 1:04

Reclamă
Tragedie la Cupa Africii pe Națiuni! 6 morți și 40 de răniți în stare gravă! Momente dramatice înainte de Camerun – Insulele Comore. ”Sunt în condiții disperate”

Tragedie la Cupa Africii pe Națiuni

Profimediaimages

Drama a apărut după ce suporterii camerunezi, unii dintre ei fără bilete achiziționate, s-au înghesuit pentru a pătrunde pe stadionul Ombele, din Yaounde, acolo unde s-a disputat duelul din optimile competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie la Cupa Africii pe Națiuni!

Busculada s-a format atunci când peste 50.000 de fani au încercat să intre pe arena cu o capacitate de 60.000 de locuri, care urma să fie ocupată în proporție de 80%. Guvernatorul Naseri Paul Biya susține că am putea vorbi și de mai multe victime, ele fiind pur și simplu strivite de mulțime.

Pe de altă parte, nici cei ajunși în spital nu sunt încă salvați. ”Unii dintre cei accidentați sunt în condiții disperate”, a dezvăluit o asistentă, care a menționat și faptul că aceștia trebuie mutați la un alt spital de specialitate.

Camerun, victorie cu Insulele Comore, în Cupa Africii pe Națiuni

Reprezentativa Camerunului a învins, luni, la Yaounde, selecţionata Insulelor Comore, scor 2-1, şi s-a calificat în sferturile Cupei Africii pe Naţiuni.

Reclamă

Insulele Comore a avut drept portar un fundaş şi un jucător eliminat, pe Abdou, încă din minutul 7.

Cei din Insulele Comore au fost nevoiţi să joace cu fundaşul dreapta Chaker Alhadhur în poartă, după ce portarii au fost indisponibili, doi din cauza Covid-19 şi unul din cauza unei accidentări, la Cupa Africii pe Națiuni.

Pentru Camerun au marcat Ekambi ’29 şi Aboubakar ’70, iar pentru Comore a punctat M’Chagama ’81, după o lovitură liberă fabuloasă, de la aproape 40 de metri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 1-0. Politic a deschis scorul! „Câinii” forţează victoria în turul de pe Arena Naţională 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și