Închide meniul
NEWS ALERT

Tragedie la Cupa Africii pe Națiuni! 6 morți și 40 de răniți în stare gravă! Momente dramatice înainte de Camerun – Insulele Comore. ”Sunt în condiții disperate”

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 1:04

Reclamă
Tragedie la Cupa Africii pe Națiuni! 6 morți și 40 de răniți în stare gravă! Momente dramatice înainte de Camerun – Insulele Comore. ”Sunt în condiții disperate”

Tragedie la Cupa Africii pe Națiuni

Profimediaimages

Drama a apărut după ce suporterii camerunezi, unii dintre ei fără bilete achiziționate, s-au înghesuit pentru a pătrunde pe stadionul Ombele, din Yaounde, acolo unde s-a disputat duelul din optimile competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie la Cupa Africii pe Națiuni!

Busculada s-a format atunci când peste 50.000 de fani au încercat să intre pe arena cu o capacitate de 60.000 de locuri, care urma să fie ocupată în proporție de 80%. Guvernatorul Naseri Paul Biya susține că am putea vorbi și de mai multe victime, ele fiind pur și simplu strivite de mulțime.

Pe de altă parte, nici cei ajunși în spital nu sunt încă salvați. ”Unii dintre cei accidentați sunt în condiții disperate”, a dezvăluit o asistentă, care a menționat și faptul că aceștia trebuie mutați la un alt spital de specialitate.

Camerun, victorie cu Insulele Comore, în Cupa Africii pe Națiuni

Reprezentativa Camerunului a învins, luni, la Yaounde, selecţionata Insulelor Comore, scor 2-1, şi s-a calificat în sferturile Cupei Africii pe Naţiuni.

Reclamă

Insulele Comore a avut drept portar un fundaş şi un jucător eliminat, pe Abdou, încă din minutul 7.

Cei din Insulele Comore au fost nevoiţi să joace cu fundaşul dreapta Chaker Alhadhur în poartă, după ce portarii au fost indisponibili, doi din cauza Covid-19 şi unul din cauza unei accidentări, la Cupa Africii pe Națiuni.

Pentru Camerun au marcat Ekambi ’29 şi Aboubakar ’70, iar pentru Comore a punctat M’Chagama ’81, după o lovitură liberă fabuloasă, de la aproape 40 de metri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și