Închide meniul

Primul conducător din Liga 1 care îl susține pe Edi Iordănescu după ce a fost numit selecționer. „Are toate calitățile, este pregătit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 18:54

Primul conducător din Liga 1 care îl susține pe Edi Iordănescu după ce a fost numit selecționer. „Are toate calitățile, este pregătit!

Mihai Stoica critică vizita lui Edi Iordănescu la antrenamentele lui Real Madrid

Mihai Stoica, alături de Edi Iordănescu / Hepta

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial marți, la Mogoșoaia, în funcția de selecționer, după o ședință a Comitetului Executiv al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan, primul conducător din Liga 1 care îl susține pe Edi Iordănescu

„Eu am încredere în Edi Iordănescu. Are deja experiența suficientă pentru a fi antrenor la națională. E harnic, e un om disciplinat. Cred că are toate calitățile, îi mai trebuie un pic de șansă. Cred că este pregătit, cred că și-a dorit acest lucru, cred că va putea să facă o muncă de selecționer foarte bună. I se potrivește”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu FRF. Principalul obiectiv este calificarea la Euro 2024, unul intermediar fiind câștigarea grupei în Liga Naţiunilor.

Răzvan Burleanu căuta selecţioner de la finalul lunii noiembrie a anului trecut, când lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu cei de la FRF. Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României.

Meciurile României revin la Antena 1 pentru următorii 6 ani

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă

Totul va continua cu preliminarii UEFA EURO 2024, Campionatul Mondial FIFA 2026 și UEFA EURO 2028, precum și meciurile din UEFA Nations League 2024 și 2026.

Programul României din Nations League

În direct pe as.ro, România şi-a aflat la jumătatea lunii decembrie adversarele din Grupe B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și