Închide meniul

Valentin Mihăilă a făcut vizita medicală la Atalanta! Transferul de la Parma este iminent. Anunțul făcut de presa din Italia

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2022, 16:13

Reclamă
Valentin Mihăilă a făcut vizita medicală la Atalanta! Transferul de la Parma este iminent. Anunțul făcut de presa din Italia

Valentin Mihăilă, aproape de Atalanta

Profimedia

Valentin Mihăilă va fi împrumutat până în vară la Atalanta, care este obligată să-l transfere definitiv la sfârșitul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a efectuat vizita medicală la Parma

Potrivit parmalive.com, Valentin Mihăilă a efectuat deja vizita medicală la Atalanta, iar transferul este iminent. Parma va încasa între 12 și 13 milioane de euro pentru transferul românului, plus bonusuri.

“Îmi pare rău că l-am pierdut pe Mihăilă, un jucător de calitate. Clubul a luat această decizie. L-am adus pe Simy, vom vedea ce va fi. Trebuie să ne concentrăm acum asupra meciurilor, să avem încredere. Cu siguranță vom mai face câteva transferuri”, a spus Iachini, citat de tuttomercatoweb.com.

După ce l-a cedat pe Robin Gosens la Inter echipa din Bergamo îi caută înlocuitor. Presa din Italia spune că Valentin Mihăilă de la Parma este pe placul antrenorului Gian Piero Gasperini, anunţă gazzetta.it. Românul cotat la 6 milioane de euro are parte şi de o carcaterizare pe măsură din partea jurnaliştilor italieni.

Românul îl va înlocui pe Gosens

”Ținta Atalantei are nume și prenume: Valentin Mihăilă, extrema română, de la Parma. Viteza este principala sa armă. Cele două cluburi se gândesc la un împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă în vară, cel puțin asta ar vrea Atalanta. Cu toate acestea, Parma a refuzat deja o propunere similară de la Sassuolo în urmă cu câteva săptămâni, după ce în vara anului 2021 a respins o ofertă de la Lazio”, scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Italienii mai spun că Mihăilă este preferat de Gasperini chiar dacă e mai ofensiv ca Robin Gosens. Mihăilă ar urma să acopere toată banda stângă a celor de la Atalanta, dacă transferul se va materializa, la fel cum o făcea și internaționalul german. În acest moment, Atalanta e pe loc de Champions League în Serie A. E pe locul patru, după 22 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și