Închide meniul

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Rafael Nadal după victoria cu Daniil Medvedev: „Nu poate exista decât un câştigător şi acela trebuie să fie cel mai puternic”

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 15:51

Reclamă
Mesajul lui Vladimir Putin pentru Rafael Nadal după victoria cu Daniil Medvedev: „Nu poate exista decât un câştigător şi acela trebuie să fie cel mai puternic

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Rafael Nadal

Getty Images

„Medvedev este starul nostru, dar acesta este motivul pentru care sportul este un lucru fantastic, pentru că nu poate exista decât un câştigător şi acela trebuie să fie cel mai puternic! Felicitări, Nadal! Au fost cinci ore de petrecere”, a spus Dmitri Peskov, citat de ibericii de la AS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal a intrat în istoria tenisului după victoria de la Australian Open. I-a depăşit pe Roger Federer şi Novak Djokovicşi a devenit jucătorul cu cele mai multe turnee de Grand Slam câştigate în carieră, 21.

Daniil Medvedev a clacat la Australian Open 2022

Daniil Medvedev a răbufnit la conferința de presă după eșecul cu Rafael Nadal din finala de la Australian Open. Rusul și-a ieșit din minți din cauza tratamentului la care a fost supus de fanii de la Melbourne.

”După meciul de azi (n.r. duminică), am încetat să mai visez. Pentru totdeauna. Acum voi juca doar pentru mine și pentru a-mi îngriji familia. Și de dragul Rusiei, acolo am fost sprijinit mereu. Dacă e un turneu la Moscova, voi fi acolo, chiar dacă e în timpul unui Grand Slam.

Dacă cineva striga în sprijinul meu, când Rafa se pregătea să servească, 1000 de oamenii făceau „Shhh”, ca el să se poată concentra. Nadal a avut mereu liniște pe serviciul propriu. Pe al meu, a fost total diferit. E enervant, dezamăgitor, e lipsă de respect la adresa mea”, a spus Medvedev.

Reclamă

Daniil Medvedev: Copilul din mine a murit, e greu să mai joc fără el

Medvedev a continuat pe același ton și a făcut și un atac mai dur, susținând că problemele pe care le are cu fanii vin din cauza faptului că e rus. Daniil are 25 de ani și a anunțat și că se va retrage la 30. Asta chiar dacă e singurul care a reușit să lupte cu succes în ultima perioadă cu titanii Nadal, Djokovic și Federer.

”Nu cred că după 30 de ani voi mai continua în tenis. Nu cred să îmi mai doresc să joc, copilul din mine a murit, e greu să mai joc fără el. Când mi-am început drumul spre Top 20 și am început să mă lupt cu Djokovic, Federer și Nadal, toți vorbeau de tânăra generație și mi-au urat succes. Mi-au dat motivație, dar se pare că m-au mințit.

În fiecare meci mare, nimeni nu a vrut să reușesc, nimeni nu m-a sprijinit. Aceste emoții s-au acumulat și au atins azi apogeul. Acum spun tot ce am pe suflet. Cred că e și o chestiune de naționalitate. Tenisul rusesc era în declin, dar am apărut eu, Andrey (n.r. Rublev) și Aslan (n.r. Karatsev). Și l-am dus iar în top. Însă, în alte țări, oamenii se bucură pentru insuccesele noastre. Mă întreb de ce”, a tunat Medvedev.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și