Închide meniul

Daniil Medvedev a clacat la conferința de presă! Discurs uimitor al rusului: ”Am încetat să mai visez. Copilul din mine a murit. Nimeni nu m-a sprijinit”. Rusul a vorbit și despre retragere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2022, 9:26

Daniil Medvedev a clacat la conferința de presă! Discurs uimitor al rusului: ”Am încetat să mai visez. Copilul din mine a murit. Nimeni nu m-a sprijinit”. Rusul a vorbit și despre retragere

Daniil Medvedev e noul lider ATP

Getty Images

”După meciul de azi (n.r. duminică), am încetat să mai visez. Pentru totdeauna. Acum voi juca doar pentru mine și pentru a-mi îngriji familia. Și de dragul Rusiei, acolo am fost sprijinit mereu. Dacă e un turneu la Moscova, voi fi acolo, chiar dacă e în timpul unui Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă cineva striga în sprijinul meu, când Rafa se pregătea să servească, 1000 de oamenii făceau „Shhh”, ca el să se poată concentra. Nadal a avut mereu liniște pe serviciul propriu. Pe al meu, a fost total diferit. E enervant, dezamăgitor, e lipsă de respect la adresa mea”, a spus Medvedev.

Daniil Medvedev: Copilul din mine a murit, e greu să mai joc fără el

Medvedev a continuat pe același ton și a făcut și un atac mai dur, susținând că problemele pe care le are cu fanii vin din cauza faptului că e rus. Daniil are 25 de ani și a anunțat și că se va retrage la 30. Asta chiar dacă e singurul care a reușit să lupte cu succes în ultima perioadă cu titanii Nadal, Djokovic și Federer.

”Nu cred că după 30 de ani voi mai continua în tenis. Nu cred să îmi mai doresc să joc, copilul din mine a murit, e greu să mai joc fără el. Când mi-am început drumul spre Top 20 și am început să mă lupt cu Djokovic, Federer și Nadal, toți vorbeau de tânăra generație și mi-au urat succes. Mi-au dat motivație, dar se pare că m-au mințit.

În fiecare meci mare, nimeni nu a vrut să reușesc, nimeni nu m-a sprijinit. Aceste emoții s-au acumulat și au atins azi apogeul. Acum spun tot ce am pe suflet. Cred că e și o chestiune de naționalitate. Tenisul rusesc era în declin, dar am apărut eu, Andrey (n.r. Rublev) și Aslan (n.r. Karatsev). Și l-am dus iar în top. Însă, în alte țări, oamenii se bucură pentru insuccesele noastre. Mă întreb de ce”, a tunat Medvedev.

Reclamă

Daniil Medvedev, probleme cu fanii la Australian Open 2022

Pe tot parcursul turneului de la Antipozi, Daniil Medvedev s-a plâns din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat în momentele importante ale meciurilor. Fanii din tribune au urlat între primul și al doilea serviciu, mai ales în partida cu favoritul lor, Nick Kyrgios.

Atunci, după meci, la interviul de pe teren, el a răbufnit și le-a cerut acestora să îl respecte măcat pe Jim Courier, cel care punea întrebările.

Și în finală, una pierdută în fața lui Nadal, 6-2, 7-6, 4-6, 4-6, 5-7, el i-a transmis arbitrului de scaun în mai multe rânduri să îi oprească pe cei care făceau gălăgie. ”Nu au minte”, a tunat rusul la adresa suporterilor australieni. Apoi, după ce fanii se bucurau atât la punctele lui Rafa Nadal, dar şi la greşelile sale, Medvedev îi aplauda ironic. De fiecare dată, aceştia l-au huiduit copios.

Reclamă 4 / 0/3

Atât de supărat a fost Medvedev, încât la ceremonia de premiere nu le-a mulțumit fanilor, un lucru pe care toți jucătorii din circuit îl fac în asemenea momente.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și