Închide meniul

PSG – Nice 0-0 (5-6 d.l.d). Lionel Messi și Kylian Mbappe, eliminați din „optimile” Cupei Franței. Un nou obiectiv ratat de starurile lui Pochettino!

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2022, 8:22

Reclamă
PSG – Nice 0-0 (5-6 d.l.d). Lionel Messi și Kylian Mbappe, eliminați din „optimile Cupei Franței. Un nou obiectiv ratat de starurile lui Pochettino!

Lionel Messi a trăit o nouă dezamăgire la PSG. Echipa lui, eliminată de Nice din optimile de finală ale Cupei Franței

Profimediaimages

A fost 0-0 după 90 de minute și s-a trecut direct la penalty-uri. De la punctul cu var au marcat și Lionel Messi, Draxler, Verratti și Bernat. Din păcate pentru PSG, Paredes și Simons au ratat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG, eliminată de Nice din Cupa Franței

Icardi a avut un meci de coșmar. În cele 64 de minute în care a rezistat pe teren nu a reușit niciun șut sau dribling, a oferit numai 2 pase corecte din 3 și a atins de șase ori balonul. A fost înlocuit cu Mbappe, care a reușit să înscrie de la 11 metri.

(Reporter: De ce a început meciul pe bancă Kylian Mbappe?) A simțit un disconfort în ultimele zile, așa că sfatul primit de la medici a fost să nu îl titularizez. Putea juca numai 30-35 de mnute și asta a făcut.

Eu cred că am fost mai buni decât Nice. Am produs mai mult fotbal decât ei, așa că am fi meritat mai mult. Am ratat multe șanse de a înscrie. Sezonul trecut am câștigat cu Montpellier la lovituri de departajare, acum nu am putut„, a declarat Mauricio Pochettino, citat de lequipe.fr.

Reclamă

Antrenorul lui PSG a fost întrebat și despre problemele cu care se confruntă în ofensivă. Jurnaliștii de la L’Equipe i-au dat nota 2 doi Mauro Icardi.

Este ceva ce încercăm să ne îmbunătățim de foarte mult timp. Nu este vorba despre schimbarea liniilor, ci despre găsirea spațiilor, cum să ajungi cu mingea în atac, să găsești cele mai bune poziții. Împotriva unei echipe în sistem 4-4-2, care nu îți lasă spații, noi nu am avut continuitate„, a mai spus Pochettino.

PSG rămâne în cursă pentru câștigarea titlului. Are un avans considerabil față de principala urmăritoare, Nice. 11 puncte au în plus starurile de la PSG, care se pregătesc pentru „dubla” de foc din UEFA Champions League. O vor întâlni pe cea mai titrată echipă din competiție, Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și