Închide meniul

Daniel Pancu, prima reacție după ce a devenit secundul lui Edi Iordănescu la echipa națională. „Nu știu cât pot să ajut eu, dar știu sigur că voi face tot ce e omenește posibil!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 februarie 2022, 17:47

Reclamă
Daniel Pancu, prima reacție după ce a devenit secundul lui Edi Iordănescu la echipa națională. „Nu știu cât pot să ajut eu, dar știu sigur că voi face tot ce e omenește posibil!

Daniel Pancu a antrenat la Rapid și Poli Iași

Daniel Pancu, într-un interviu / Hepta

Edi Iordănescu și Daniel Pancu au bătut deja palma. Fostul atacant are licența A și urmează să înceapă cursurile pentru a obține și licența PRO. Le-a pregătit până acum pe Rapid și pe Poli Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu, prima reacție după ce a devenit secundul lui Edi Iordănescu la echipa națională

”N-am refuzat niciodată naționala. Ca fotbalist, ca suporter nu mai zic :)), ca nimic. Dacă pot să ajut România, din orice poziție, o fac. Mereu am zis că suporterii națiionalei merită o echipă. Nu știu cât pot să ajut eu, dar știu sigur că voi face tot ce e omenește posibil să reușim să fim iar mari, să vă bucurăm și să fluturăm steagurile din tribună împreună”, a scris Daniel Pancu, pe contul oficial de Instagram.

Daniel Pancu i-a luat fața unui alt rapidist, Adrian Iencsi. Și Ionuț Badea a fost în negocieri cu Edi Iordănescu, dar a preferat în cele din urmă să o preia pe UTA. L-a înlocuit pe Laszlo Balint.

În condițiile date, Pancu și Florin Constantinovici vor fi secunzii lui Edi Iordănescu. Leontin Toader va fi antrenorul cu portarii de la reprezentativa tricoloră, în timp ce Michelle Iannucci și Alexandru Radu vor fi analiștii video.

Reclamă

Noul staff tehnic al selecționatei României va sta pentru prima dată pe bancă la amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Patru zile mai târziu, naționala noastră are un meci test cu Israel. Sunt pregătirile care se fac pentru startul UEFA Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Programul României din Nations League

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și