Închide meniul

Daniel Pancu a devenit antrenorul secund al naționalei României. Cum arată staff-ul lui Edi Iordănescu după refuzul primit de la Mihai Pintilii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2022, 9:24

Daniel Pancu a devenit antrenorul secund al naționalei României. Cum arată staff-ul lui Edi Iordănescu după refuzul primit de la Mihai Pintilii

Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist

Daniel Pancu /Mediafax Foto / Leczki Jozsi

Edi Iordănescu și Daniel Pancu au bătut deja palma, anunță playsport.ro. Fostul atacant are licența A și urmează să înceapă cursurile pentru a obține și licența PRO. Le-a pregătit până acum pe Rapid și pe Poli Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată staff-ul lui Edi Iordănescu de la naționala României

Daniel Pancu i-a luat fața unui alt rapidist, Adrian Iencsi. Și Ionuț Badea a fost în negocieri cu Edi Iordănescu, dar a preferat în cele din urmă să o preia pe UTA. L-a înlocuit pe Laszlo Balint.

În condițiile date, Pancu și Florin Constantinovici vor fi secunzii lui Edi Iordănescu. Leontin Toader va fi antrenorul cu portarii de la reprezentativa tricoloră, în timp ce Michelle Iannucci și Alexandru Radu vor fi analiștii video.

Noul staff tehnic al selecționatei României va sta pentru prima dată pe bancă la amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Patru zile mai târziu, naționala noastră are un meci test cu Israel. Sunt pregătirile care se fac pentru startul UEFA Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă

Programul României din Nations League

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Citește și:

Daniel Pancu, dispus să facă orice sacrificiu pentru a antrena din nou

Daniel Pancu este nerăbdător să revină pe bancă. E pregătit să rateze chiar și inaugurarea noului stadion din Giulești. Asta ar însemna că va primi o ofertă de a antrena din nou. Ultima dată a pregătit-o pe Poli Iași. Tehnicianul Rapidului a fost numai în ligile inferioare.

Pancu și-a decorat casa cu două tablouri primite cadou. În unul este în tricoul Rapidului, iar în celălalt la costum, pictat de Costin Craioveanu, unul dintre pictorii talentați din noul val. „Pancone” aștepta telefonul care să îl aducă din nou în iarbă.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-e dor rău de tot de teren. Eu îmi doresc să nu particip la inaugurarea Giuleștiului, asta ar însemna să fiu ocupat, adică să antrenez„, a declarat Daniel Pancu pentru AntenaSport.

Poate le vine vreo idee să se joace și vreun joc înainte, de Old Boys, pentru că mi-aș dori enorm să mai marchez un gol și pe noul Giulești„, a spus Pancu.

Un titlu (1999), trei Cupe ale României (1998, 2002, 2006) și două Supercupe ale României (1999 și 2002) a câștigat Pancu în tricoul Rapidului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și