Închide meniul

Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani – Dinamo: ”Ar fi rușinos dacă nu câștigăm!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 februarie 2022, 14:42

Reclamă
Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani – Dinamo: ”Ar fi rușinos dacă nu câștigăm!”

Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani - Dinamo

Profimedia

Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani – Dinamo

Dinamo tremură la retrogradare și vine după eșecul la scor de neprezentare cu rivala FCSB. De cealaltă parte, FC Botoșani a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1. Valeriu Iftime nu concepe un pas greșit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E un meci foarte important, Dinamo nu moare ușor, nu e o echipă grozavă, dar va face orice pentru a se salva, indiferent dacă joacă cu noi sau cu alte echipe. Ar fi rușinos un punct la Cluj dacă nu câștigăm cu Dinamo. Pentru noi e esențial să câștigăm cu Dinamo ca să ne calificăm în play-off. 

Sper să înțealagă Marius că e o echipă periculoasă, să înțelagă jucătorii, iar Marius știe asta. Noi le spunem, îi pregătim, sper să-i batem. Putem, dar doar un ghinion extraordinar să ne urmărească și să nu putem să-i batem pe Dinamo”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Cornel Dinu, previziuni sumbre pentru Dinamo

Dinamo e aproape de o ruşine istorică. Echipa din Ştefan cel Mare are doar 12 puncte câştigate în primele 23 de etape din sezonul regulat, iar retrogradarea este din ce în ce mai aproape. Primul loc care asigură barajul de menţinere în Liga 1 e la 10 puncte în spatele dinamoviştilor.

Cornal Dinu nu îi dă șanse lui Dinamo de a evita retrogradarea. Mister spune că şefii echipei au greşit strategia de transferuri şi în această iarnă.

Reclamă

„Lui Dinamo îi dau şanse foarte mici de salvare de la retrogrdarea. Mai are şapte partide în sezonul regular, iar la cum arată echipa… Cu Gaz Metan şi cu UTA ar putea face puncte. Am rezerve în forţa de impunere a lui Badea (n.r- noul antrenor de la UTA), care are cunoştinţe fotbalistice.

Achizițiile și numirile de antrenori vin din afara logicii tehnice, doar dintr-o dorință de a face bine. La Dinamo s-au adus jucători, în ciuda greutățile financiare, Când îl dai afară pe Rednic îi reproșezi că a vrut să schimbe 11 jucători, dar aduci 11 acum”, a declarat Cornel Dinu, conform telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și