Închide meniul

Schimbare de adversar! Negumereanu va lupta cu un american poreclit ”Africanul Sălbatic”

Florian Ceafalău Publicat: 6 februarie 2022, 10:49

Reclamă
Schimbare de adversar! Negumereanu va lupta cu un american poreclit ”Africanul Sălbatic”

Negumereanu are un adversar nou. Potieria s-a retras din lupta celor doi, din martie, așa că luptătorul român va da piept cu Kennedy Nzechukwu, un american cu 9 victorii și 2 înfrângeri în carieră.

Negumereanu Facebook

Negumereanu are un adversar nou. Potieria s-a retras din lupta celor doi, din martie, așa că luptătorul român va da piept cu Kennedy Nzechukwu, un american cu 9 victorii și 2 înfrângeri în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Negumereanu este primul român ce a obținut o victorie în UFC. Acesta l-a învins pe Aleksa Camur, în iuni 2021. Nick a mai câștigat un meci în fața lui Ike Villanueva, tot anul trecut.

Schimbare de adversar în primul meci din noul contract!

După cele 2 victorii de anul trecut, Negumereanu a semnat un nou contract cu UFC:

„E pe patru meciuri și pe alți bani, adică simt și eu ceva. „Când am crezut că totul se termină, Dumnezeu m-a ajutat și mi-a dat mai mult decât am cerut! Visul meu este acela de a deveni campion mondial în UFC. Aș vrea să iau două centuri. La 93 de kilograme și la 84„, a dezvăluit Nicolae Negumereanu pentru AS.ro.

Acesta este admirat de luptătorii români. Mădălin Pîrvulescu, noua senzație din galele iFight HEROES de pe Antena 1, a obținut 3 victorii rapid în 2021. Acesta vrea să ajungă în UFC alături de Nick.

Reclamă

Pîrvulescu a glumit pe seama lui Negumereanu și nu vrea să-l mai lase prea mult timp singur în UFC.

”Visez să ajung pe cele mai înalte culmi. Îl avem pe Negumereanu în UFC, nu prea se descurcă el cu engleza, nici eu nu știu prea bine, așa că nu vreau să-l las prea mult timp singur acolo. Trebuie să ajung și eu acolo, să fim mai mulți, să ne ajutăm, fiind români. Mergem să vorbim în română. E greu, dar nu imposibil. Cu ambiție și seriozitate se poate face acel pas”, a spus Mădălin Pîrvulescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și