Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Şumudică, reacţie dură după despărţirea de Malatyaspor! Acuzaţii la adresa şefilor echipei: „Vor trebui să plătească toate compensaţiile. Merg la FIFA”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 13:37

Reclamă
Marius Şumudică, reacţie dură după despărţirea de Malatyaspor! Acuzaţii la adresa şefilor echipei: „Vor trebui să plătească toate compensaţiile. Merg la FIFA

Marius Şumudică s-a dezlănţuit după ce a fost dat afară de la Malatyaspor

Profimedia

Despărţirea dintre Marius Şumudică şi turcii de la Yeni Malatyaspor ar putea fi una cu scandal. Se pare că şefii echipei de pe ultimul loc din Turcia s-au grăbit atunci când au anunţat ruperea înţelegerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, reacţie dură după despărţirea de Malatyaspor!

Cel puţin asta spune antrenorul român care dezvăluie faptul că se pregătea să revină în Turcia pentru a conduce antrenamentele. Mai mult, tehnicianul neagă că ar fi primit cele trei salarii restante de la Yeni Malatyaspor înainte să fie demis. Spune că totul va fi decis de către avocaţi. Urmează să facă apel la FIFA pentru a-şi primi banii. ”În legătură cu ce se afirmă de către cei din Turcia, au existat nişte discuţii, în urma problemelor care au fost la echipă. Au vrut să încheiem de comun acord, dar în nişte condiţii pe care eu nu le puteam accepta niciodată. Nu am fost de acord şi ei au încetat unilateral contractul. În momentul de faţă, avocaţii mei se ocupă.

Contractul va merge către FIFA şi vor trebui să plătească toate compensaţiile pe care aveau să mi le dea. Trei salarii restanţe, plus clauza de reziliere. Nu am primit niciun ban pentru această reziliere. În cele 5 luni, am primit un singur salariu, nici măcar banii la semnătură. M-am dus să ajut, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au plecat anumiţi jucători. Nu vreau să vorbesc urât despre un club din Turcia. Nu am primit niciun euro. N-am ascultat când mi s-a spus de Malatya. Sunt momente când te supui consecinţelor”, a declarat Marius Șumudică pentru Antena Sport.

Malatyaspor, ultima în Turcia

Malatyaspor este într-o criză profundă. Este pe ultimul loc în Turcia, cu doar 16 puncte acumulate în 23 de runde. Nou-promovata este la 10 puncte distanţă de Giresunspor, formație care ocupă ultima poziție care asigură menținerea în prima divizie. Pe banca lui Yeni Malatyaspor, formație pe care a preluat-o în octombrie, Marius Șumudică a înregistrat, în toate competițiile, trei victorii, patru remize și 10 înfrângeri.

Pe lângă rezultatele proaste, Yeni Malatyaspor are şi mari probleme financiare. Cu patru zile înainte să se despartă de club, Marius Șumudică anunța că este neplătit de trei luni, în timp ce fotbaliștii au patru luni de restanțe salariale, motiv pentru care unii dintre ei și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 1-1. Bîrligea, gol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și