Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Şumudică, reacţie dură după despărţirea de Malatyaspor! Acuzaţii la adresa şefilor echipei: „Vor trebui să plătească toate compensaţiile. Merg la FIFA”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 13:37

Marius Şumudică, reacţie dură după despărţirea de Malatyaspor! Acuzaţii la adresa şefilor echipei: „Vor trebui să plătească toate compensaţiile. Merg la FIFA

Marius Şumudică s-a dezlănţuit după ce a fost dat afară de la Malatyaspor

Profimedia

Despărţirea dintre Marius Şumudică şi turcii de la Yeni Malatyaspor ar putea fi una cu scandal. Se pare că şefii echipei de pe ultimul loc din Turcia s-au grăbit atunci când au anunţat ruperea înţelegerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, reacţie dură după despărţirea de Malatyaspor!

Cel puţin asta spune antrenorul român care dezvăluie faptul că se pregătea să revină în Turcia pentru a conduce antrenamentele. Mai mult, tehnicianul neagă că ar fi primit cele trei salarii restante de la Yeni Malatyaspor înainte să fie demis. Spune că totul va fi decis de către avocaţi. Urmează să facă apel la FIFA pentru a-şi primi banii. ”În legătură cu ce se afirmă de către cei din Turcia, au existat nişte discuţii, în urma problemelor care au fost la echipă. Au vrut să încheiem de comun acord, dar în nişte condiţii pe care eu nu le puteam accepta niciodată. Nu am fost de acord şi ei au încetat unilateral contractul. În momentul de faţă, avocaţii mei se ocupă.

Contractul va merge către FIFA şi vor trebui să plătească toate compensaţiile pe care aveau să mi le dea. Trei salarii restanţe, plus clauza de reziliere. Nu am primit niciun ban pentru această reziliere. În cele 5 luni, am primit un singur salariu, nici măcar banii la semnătură. M-am dus să ajut, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au plecat anumiţi jucători. Nu vreau să vorbesc urât despre un club din Turcia. Nu am primit niciun euro. N-am ascultat când mi s-a spus de Malatya. Sunt momente când te supui consecinţelor”, a declarat Marius Șumudică pentru Antena Sport.

Malatyaspor, ultima în Turcia

Malatyaspor este într-o criză profundă. Este pe ultimul loc în Turcia, cu doar 16 puncte acumulate în 23 de runde. Nou-promovata este la 10 puncte distanţă de Giresunspor, formație care ocupă ultima poziție care asigură menținerea în prima divizie. Pe banca lui Yeni Malatyaspor, formație pe care a preluat-o în octombrie, Marius Șumudică a înregistrat, în toate competițiile, trei victorii, patru remize și 10 înfrângeri.

Pe lângă rezultatele proaste, Yeni Malatyaspor are şi mari probleme financiare. Cu patru zile înainte să se despartă de club, Marius Șumudică anunța că este neplătit de trei luni, în timp ce fotbaliștii au patru luni de restanțe salariale, motiv pentru care unii dintre ei și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și