Închide meniul
EXCLUSIV

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă revine în Liga 1: „Niciodată să nu spui niciodată!” Echipele care l-ar dori pe antrenor

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 14:08

Reclamă
Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă revine în Liga 1: „Niciodată să nu spui niciodată! Echipele care l-ar dori pe antrenor

Marius Şumudică l-a liniștit pe Mihai Iosif

Profimediaimages

Marius Şumudică se va judeca pentru salariile restante cu turcii de la Yeni Malatyaspor, dar e posibil să nu stea prea mult în afara terenului după ce a plecat de la echipa de pe ultimul loc din Superlig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă revine în Liga 1

Două echipe care aspiră la play-off şi l-ar dori pe Marius Şumudică dacă situaţiile lor din clasament vor deveni disperate. Laurenţiu Reghecampf nu stă prea bine la Craiova, acolo unde abia a sosit preşedinte Marian Copilu, cel care a avut o relaţie foarte bună cu Şumi la CFR Cluj, cât timp cei doi au colaborat. Antrenorul nu ar spune nu nici unei reveniri la echipa sa de suflet, Rapid, care nu este sigură de locul de play-off cu Mihai Iosif pe banca tehnică.

Totuşi, cele mai mari şanse ar fi ca Şumudică să ajungă pe banca celor de la Universitatea Craiova, acolo unde Reghe are parte de un parcurs sub aşteptări. Oltenii au spus adio titlului de câteva etape şi acum tremură şi pentru locul lor din play-off. „Mergem mai departe. Şumudică nu duce niciodată lipsă de oferte. Cu siguranţă, în scurt timp, mă voi întoarce unde în place cel mai mult, în iarbă. Niciodată să nu spui niciodată (n.r. – legat de o ofertă din România)”, a spus Marius Şumudică, pentru Antena Sport.

Antrenorul a clarificat şi situaţia de la Malatya

Tehnicianul neagă că ar fi primit cele trei salarii restante de la Yeni Malatyaspor înainte să fie demis. Spune că totul va fi decis de către avocaţi. Urmează să facă apel la FIFA pentru a-şi primi banii. ”În legătură cu ce se afirmă de către cei din Turcia, au existat nişte discuţii, în urma problemelor care au fost la echipă. Au vrut să încheiem de comun acord, dar în nişte condiţii pe care eu nu le puteam accepta niciodată. Nu am fost de acord şi ei au încetat unilateral contractul. În momentul de faţă, avocaţii mei se ocupă.

Contractul va merge către FIFA şi vor trebui să plătească toate compensaţiile pe care aveau să mi le dea. Trei salarii restanţe, plus clauza de reziliere. Nu am primit niciun ban pentru această reziliere. În cele 5 luni, am primit un singur salariu, nici măcar banii la semnătură. M-am dus să ajut, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au plecat anumiţi jucători. Nu vreau să vorbesc urât despre un club din Turcia. Nu am primit niciun euro. N-am ascultat când mi s-a spus de Malatya. Sunt momente când te supui consecinţelor”, a declarat Marius Șumudică pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și