Închide meniul
EXCLUSIV

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă revine în Liga 1: „Niciodată să nu spui niciodată!” Echipele care l-ar dori pe antrenor

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 februarie 2022, 14:08

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă revine în Liga 1: „Niciodată să nu spui niciodată! Echipele care l-ar dori pe antrenor

Marius Şumudică l-a liniștit pe Mihai Iosif

Profimediaimages

Marius Şumudică se va judeca pentru salariile restante cu turcii de la Yeni Malatyaspor, dar e posibil să nu stea prea mult în afara terenului după ce a plecat de la echipa de pe ultimul loc din Superlig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat dacă revine în Liga 1

Două echipe care aspiră la play-off şi l-ar dori pe Marius Şumudică dacă situaţiile lor din clasament vor deveni disperate. Laurenţiu Reghecampf nu stă prea bine la Craiova, acolo unde abia a sosit preşedinte Marian Copilu, cel care a avut o relaţie foarte bună cu Şumi la CFR Cluj, cât timp cei doi au colaborat. Antrenorul nu ar spune nu nici unei reveniri la echipa sa de suflet, Rapid, care nu este sigură de locul de play-off cu Mihai Iosif pe banca tehnică.

Totuşi, cele mai mari şanse ar fi ca Şumudică să ajungă pe banca celor de la Universitatea Craiova, acolo unde Reghe are parte de un parcurs sub aşteptări. Oltenii au spus adio titlului de câteva etape şi acum tremură şi pentru locul lor din play-off. „Mergem mai departe. Şumudică nu duce niciodată lipsă de oferte. Cu siguranţă, în scurt timp, mă voi întoarce unde în place cel mai mult, în iarbă. Niciodată să nu spui niciodată (n.r. – legat de o ofertă din România)”, a spus Marius Şumudică, pentru Antena Sport.

Antrenorul a clarificat şi situaţia de la Malatya

Tehnicianul neagă că ar fi primit cele trei salarii restante de la Yeni Malatyaspor înainte să fie demis. Spune că totul va fi decis de către avocaţi. Urmează să facă apel la FIFA pentru a-şi primi banii. ”În legătură cu ce se afirmă de către cei din Turcia, au existat nişte discuţii, în urma problemelor care au fost la echipă. Au vrut să încheiem de comun acord, dar în nişte condiţii pe care eu nu le puteam accepta niciodată. Nu am fost de acord şi ei au încetat unilateral contractul. În momentul de faţă, avocaţii mei se ocupă.

Citește și:

Contractul va merge către FIFA şi vor trebui să plătească toate compensaţiile pe care aveau să mi le dea. Trei salarii restanţe, plus clauza de reziliere. Nu am primit niciun ban pentru această reziliere. În cele 5 luni, am primit un singur salariu, nici măcar banii la semnătură. M-am dus să ajut, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au plecat anumiţi jucători. Nu vreau să vorbesc urât despre un club din Turcia. Nu am primit niciun euro. N-am ascultat când mi s-a spus de Malatya. Sunt momente când te supui consecinţelor”, a declarat Marius Șumudică pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și